fbpx

#29082018

#29082018

  • Μετά το ζέσταμα και τις διατάσεις ξεκινήστε με μια άσκηση με αντιστάσεις αντί για τη κύρια άσκηση με τα πολλά βάρη. Εξηγούμαι αμέσως, πολλοί γνώστες του είδους συμβουλεύουν να ξεκινάμε τις προπονήσεις με τα squat, τις πιέσεις στο πάγκο και τις άρσεις θανάτου σαν πρώτη άσκηση στη προπόνηση της μέρας διότι θα πρέπει να είμαστε φρέσκοι και δυνατοί για να αποδώσουμε. Η αλήθεια όμως είναι ότι αφού ζεσταθούμε καλά και κάνουμε τις διατάσεις δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για να σηκώσουμε πολλά κιλά ακόμα και αν ξεκινήσουμε πιο χαλαρά στην αρχή . Ξεκινήστε με άσκηση τετρακέφαλων προτού ξεκινήσετε τα squat, άσκηση με αλτήρες προτού ξεκινήσετε πιέσεις στο πάγκο με αυτό τον τρόπο αιματώνονται καλά οι μυες που πρόκειται να γυμνάσετε και θα προετοιμάσετε καλύτερα τους συνδέσμους.
  • Οι μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στον χώρο επενδύουν συνεχώς στην δημιουργία ολοένα και περισσότερων προϊόντων ανδρικής περιποίησης όπως για παράδειγμα στα ξυραφάκια και ότι έχει να κάνει με το ξύρισμα. Στους περισσότερους άνδρες δεν αρέσει να ξυρίζονται κάθε πρωί. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τα προϊόντα ξυρίσματος από ξυραφάκια μιας χρήσεως με μία μόνο λεπίδα ξυραφάκια με πέντε λεπίδες  έως ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές.
  • Να έχεις πλήρη επίγνωση των γεγονότων γύρω σου. Να διαβάζει συνεχώς και συλλέγεις πληροφορίες τόσο γενικά όσο και πάνω στον τομέα σου και να φροντίζεις να είσαι από τους πρώτους που θα μάθεις τις εξελίξεις. Η γνώση είναι δύναμη!