fbpx

#29102018

#29102018

  • Άδραξε τη μέρα σημαίνει να την ζήσεις μέχρι το κάθε της λεπτό με τις χαρές τις με τις λύπες της με τα ζόρια της.Και μια καλή μέρα αρχίζει πάντα με ένα καλό πρωινό ξύπνημα είτε προλαβαίνεις να φας πρωινό… είτε όχι. Είτε προλαβαίνεις να πας για τρέξιμο είτε όχι. Όμως σίγουρα προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντουζ και να περιποιηθείς τον εαυτό σου πριν ξεκινήσει η μέρα.
  • Tα αυγά περιέχουν την υψηλότερης ποιότητας πρωτεΐνη που μπορείτε να αγοράσετε;
  • Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι δεν πρέπει ποτέ μην ξαναγεμίζετε χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού: πρόκειται για έναν παράγοντα μεγάλου κινδύνου ο οποίος θα πρέπει να αποφεύγεται.
  • Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αυξάνουν κατά 21% τον κίνδυνο καρδιακών νόσων και κατά 28% τον κίνδυνο θανάτου. Παράλληλα, η κατανάλωση τους άρχισε να σχετίζεται σε κάποιες ερευνες ακόμα και με καρκινογενέσεις. Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ένα σχέδιο απομάκρυνσης των τρανς λιπαρών από τη βιομηχανία στα επόμενα 7 χρόνια, για να αποτρέψει 500.000 θανάτους διεθνώς τον χρόνο από καρδιαγγειακές παθήσεις.
  • Όσοι βλέπουν πορνό αρκετές φορές την εβδομάδα, αρχίζουν και αναπτύσσουν μία εξαρτητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα το πορνό να τους είναι απαραίτητο για να μπορέσουν όχι μόνο να διεγερθούν, δηλαδή να αποκτήσουν στύση αλλά και να την διατηρήσουν. Ενώ αυξάνεται η ανησυχία για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, καθώς και για την εικόνα του σώματός τους, όπου κατά επέκταση η σεξουαλική απόλαυση μειώνεται όλο και περισσότερο
  • Το 50% των ατυχημάτων στο κρεβάτι με κάταγμα πέους, οφείλεται σε αυτήν ακριβώς την στάση στο σεξ, σύμφωνα με τους ερευνητές!
  • Μην τα περιμένετε όλα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης. Είναι καλά, αλλά όχι και αναντικατάστατα. Αν αύριο σταματούσε π.χ. το ΕΣΠΑ, θα σταματούσε και η επιχειρηματικότητα; Τόσες εταιρείες τα έχουν καταφέρει και χωρίς αυτά. Αν είσαι έτοιμος, θα πρέπει να σηκώσεις μανίκια, να θυσιάσεις χρόνο και διακοπές και να αφοσιωθείς σε αυτό. Κι αν έρθει στη συνέχεια και η επιδότηση, έχει καλώς.