fbpx

#30072018

#30072018

  • Κάθε μέρα που πλένεις τα δόντια σου θεωρείς ότι ξη κρέμα που βάζεις στο στόμα σου η οδοντόπαστα δηλαδή είναι ακίνδυνη ακόμα και να την καταπιείς. Όμως όπως φαίνεται οι οδοντόπαστες μαζί με άλλα προϊόντα μεταξύ αυτών και ορισμένα τρόφιμα δεν είναι και τόσο ακίνδυνα.
  • Οι άνδρες μπορεί να φαίνονται σκληροί  ωστόσο οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι νιώθουν μεγαλύτερους πόνου σε σχέση με τις γυναίκες. Άσχετα αν οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι οι πόνοι της γέννας είναι πολύ επώδυνοι οι άνδρες πονούν πολύ περισσότερο γενικότερα όπως υποστηρίζουν αυστριακοί επιστήμονες.
  • Φεύγοντας για διακοπές λέμε πολλά που θέλουμε να κάνουμε. Λέμε πολλά σκασμένοι από την καθημερινότητα που μας πιέζει. Τα περισσότερα που λέμε ότι θα κάνουμε δεν τα τηρούμε.
  • Τον χειμώνα ένα μπουφάν μπορεί εύκολα να κρύψει τις ατέλειες του ντυσίματος. Το καλοκαίρι δεν κρύβονται. Άλλωστε είναι καλό να είναι κάποιος στιλάτος στη πόλη ή στη παραλία στη δουλειά ή στη διασκέδαση.
  • Τα δύο τρίτα των εφήβων που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ. Και το 24% δήλωσε ότι έχει καταναλώσει ποτέ αλκοόλ. Η έκθεση BPAS αναφέρει ότι, η νέα γενιά των εφήβων φαίνεται να είναι πιο λογική, πιο επικεντρωμένη στην εκπαίδευσή της και το επαγγελματικό μέλλον αποφεύγοντας ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
  • Αν και οι γυναίκες είναι μόνες οι περισσότερες οι …περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να μείνουν με τις αντροπαρέες κάτι που μειώνει πολύ τις πιθανότητες να βρούνε κάποια σχέση. Αν το έκανες αυτό, τότε σου αξίζει που είσαι μπακούρι για ακόμα μια φορά.