fbpx

30102018

30102018

  • Το πλεονέκτημα των θηλυκών έναντι των αρσενικών στο προσδόκιμο ζωής έχει βαθιές εξελικτικές ρίζες, καθώς παρατηρείται όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά και στα άλλα πρωτεύοντα, δηλαδή στους πιθήκους και στις μαϊμούδες, σύμφωνα με μια διεθνή επιστημονική μελέτη.
  • Σάουνα, ατμόλουτρα, πλαστικές φόρμες κτλ βοηθούν στην εφίδρωση και στην απώλεια νερού και όχι λίπους.
  • Σύμφωνα με αναφορά της Journal of Neuroinflammation, τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης και η παχυσαρκία συνεισφέρουν σε μια ποικιλία φλεγμονωδών παθήσεων και αποδυναμωμένης νευρολογικής λειτουργίας. Οι συνεχείς και απότομες αλλαγές στη διατροφή διαταράσσουν τα επίπεδα των ορμονών. Αυτό είναι περισσότερο εμφανές στους αθλητές.
  • Τον έχεις τον «μικρούλη» σου αρκετά μεγάλο και …παχύ; Τότε μάλλον δεν θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα προσόντα σου και ο λόγος είναι οι κυρίες που τον «υποδέχονται» κατά καιρούς. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι γιατί η τάδε δεν πήγε ξανά μαζί σου, μάλλον η απάντηση είναι το μέγεθος του …μικρούλη σου!
  • Ένα ελαφρύ σοκολατούχο γάλα είναι το καλύτερο και ίσως το φθηνότερο και πιο προσιτό συμπλήρωμα διατροφής για να χτίσεις μυς και να κάψεις λίπος. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως ένα φιλέτο κρέατος, δηλαδή καθαρή πρωτεΐνη, είναι ότι καλύτερο για τους λάτρεις του γυμνασμένου σώματος.