fbpx

#310742018

#310742018

  • Είναι ένα ποτήρι χυμός πορτοκάλι που σύμφωνα με τους επιστήμονες «ξυπνάει» το μυαλό αυξάνοντας την πνευματική εγρήγορση και την ικανότητα συγκέντρωση της προσοχής και βελτιώνοντας τους χρόνους αντίδρασης, σύμφωνα με μία μελέτη.
  • Τη στιγμή, αμέσως μετά από έναν ξαφνικό χωρισμό, οι παλμοί της καρδιάς πέφτουν, σύμφωνα με έρευνα που έγινε και εξέτασε τους παλμούς της καρδιάς των ατόμων έπειτα από μία κοινωνική απόρριψη.
  • Τα έντερα μας είναι σημαντικά για πολλά και γι αυτό θα πρέπει να τα προσέχουμε. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει φυσικά να προσέχεις τη διατροφή σου εντάσσοντας ορισμένα βότανα που καθαρίζουν τα έντερα σου.
  • Καμία «καλή γενειάδα» δεν δημιουργείται εκ φύσεως. Αν δεις έναν τύπο του οποίου τα μουστάκια είναι καλά καλλωπισμένα και φαίνονται υγιή, είναι επειδή ασχολείται με αυτά. Το να μεγαλώσεις ένα μούσι είναι εύκολο, αλλά το πώς μοιάζει το καθορίζει το πόσο ασχολείσαι με αυτό – ακόμα και αν τα γένια είναι πιο σγουρά ή πιο λεπτά από άλλους.
  • Προβλήματα στο μυαλό και στη μνήμη αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται σκληρά και φυσικά πολλές ώρες την εβδομάδα. Αυτό ανακάλυψαν Φιλανδοί επιστήμονες σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία. Οι επιστήμονες εξέτασαν 2.214 δημόσιους υπάλληλους και διαπίστωσε ότι όσοι εργαζόταν περισσότερο από 55 ώρες την εβδομάδα παρουσίασαν μειωμένες νοητικές επιδόσεις σε σχέση με άλλους που ακολουθούσαν κανονικό ωράριο.
  • Τα speedos είναι τα μαγιό των κολυμβητών και θυμίζουν τα μαγιό που προτιμούσε ο μπαμπάς σου. Εξαιρετικά αποκαλυπτικά και στενά ταιριάζουν μόνο στα απολλώνια κορμιά. Δεν ενδείκνυνται για βόλτες στην παραλία, εκτός αν θες να προσφέρεις χαμόγελο στον κόσμο, είναι η τέλεια λύση, όμως, αν θες να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα σε όλο το σώμα.