fbpx

Αυτά είναι τα ψέματα που καταλαβαίνει εκείνη αν θέλεις μόνο για σεξ!

Αυτά είναι τα ψέματα που καταλαβαίνει εκείνη αν θέλεις μόνο για σεξ!

Έχεις μια σχέση, ίσως και παράλληλη ίσως και όχι, αλλά την έχεις μόνο για σεξ! Πρόσεξε λοιπόν μη τη χάσεις γιατί οι δικαιολογίες που συνήθως χρησιμοποιούμε εμείς οι άντρες έχουν γίνει πλέον κοινό μυστικό στον γυναικείο κόσμο.

Χρησιμοποιείς λοιπόν διάφορα κολπάκια, όμως δυστυχώς τα περισσότερα τα έχουνε μάθει οι κυρίες. Έτσι λοιπόν το Activeman.gr ερεύνησε και έμαθε ποια είναι τα ψέματα που ανιχνεύονται εύκολα από τον …ανιχνευτή ψεύδους της γυναίκας, ώστε να τα αποφύγεις και να πετύχεις τελικά τον στόχο σου:

Διάβασε και μάθε:

  1. Δεν είμαι σε φάση να κάνω σχέση αυτή την περίοδο

Ας το ξεκαθαρίσουμε μία και καλή. «Δε θέλω να κάνω σχέση» σημαίνει σε ειλικρινή λόγο «Δε θέλω να κάνω σχέση μαζί σου». Άκουσα τι με ρώτησες. Η ατάκα αυτή σημαίνει πως το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις σεξ.

  1. Δε σε θέλω μόνο για σεξ

Εδώ τα πολλά λόγια περιττεύουν. Αν δεν την ήθελες μόνο για σεξ, τότε δε θα ένιωθες και  την ανάγκη να το τονίσεις. Στην Ψυχολογία, όταν κάνουμε ή λέμε το αντίθετο από αυτό που πιστεύουμε για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, το ονομάζουμε Reverse Psychology.

  1. Έχω σχέση αλλά δεν τα πάμε καλά και θέλω να χωρίσω

«Δεν έχω το κουράγιο να χωρίσω αν δεν βρω πρώτα κάτι άλλο», «είμαστε στα χωρίσματα αλλά παίρνει καιρό αυτή η διαδικασία», «Δε θέλω την πληγώσω γι’ αυτό της το φέρνω σιγά σιγά». Ατάκες που θα την ξενερώσουν πλήρως και σίγουρα δεν θα πει «Μα τι ευαίσθητος άντρας»!

  1. Θα βγω απόψε, δε σου λέω να ρθεις γιατί θα μαστε αντροπαρέα και θα βαρεθείς

Δε την συστήνεις  ποτέ σε κανέναν. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους φίλους του ούτε, φυσικά, αυτός τους δικούς σου. Αν ατάκες του τύπου «Δεν έχω καλή σχέση με το τηλέφωνο. Στέλνε μου μηνύματα και θα σου απαντήσω όταν το δω», «Μπορείς να μην πεις σε κανέναν για μας; Θα σου πω όταν είμαι έτοιμος», «Θα βγω με τους φίλους μου. Θα σου στείλω όταν τελειώσω μήπως περάσω να τα πούμε (συνήθως αυτό συμβαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες)», τότε ξεμπροστιάστηκες πλήρως!