fbpx

#06062018

#06062018

  • Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αυξάνουν κατά 21% τον κίνδυνο καρδιακών νόσων και κατά 28% τον κίνδυνο θανάτου. Παράλληλα, η κατανάλωση τους άρχισε να σχετίζεται σε κάποιες ερευνες ακόμα και με καρκινογενέσεις. Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ένα σχέδιο απομάκρυνσης των τρανς λιπαρών από τη βιομηχανία στα επόμενα 7 χρόνια, για να αποτρέψει 500.000 θανάτους διεθνώς τον χρόνο από καρδιαγγειακές παθήσεις.
  • Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη των μαλλιών. Για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς χρειάζεται να τρως τροφές πλούσιες σε βιοτίνη. Ο Κάτλερ εξηγεί πως «οι περισσότερες μελέτες έχουν διαπιστώσει πως η βιοτίνη, ένα σύμπλεγμα βιταμίνης Β, βοηθά τα μαλλιά και τα νύχια να αναπτυχθούν πιο γρήγορα και πιο δυνατά». Ενίσχυσε τη διατροφή σου με τρόφιμα όπως ο σολομός, το αβοκάντο, τα στρείδια και τα καρύδια.
  • Ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες επάνω σου είναι τα παπούτσια. Για εμάς, τα παπούτσια που θα επιλέξεις να φορέσεις μπορούν να μας πουν δεκάδες πράγματα για εσένα ακόμα και πριν σου μιλήσουμε. Το πόσο πολύ προσέχεις τα παπούτσια που φοράς συνδέεται με το πόσο νοιάζεσαι και για άλλες καταστάσεις στη ζωή σου – έτσι το βλέπουμε. Πάνω από όλα, εκτιμούμε τον άντρα που γνωρίζει ποιο παπούτσι επαινεί το προσωπικό του στυλ, και τον άντρα που είναι περήφανος για τις επιλογές του στα παπούτσια. Γι’ αυτό θα σε συμβούλευα να επενδύσεις χρήματα σε κομψά, καλής ποιότητας παπούτσια και να προσέξεις ώστε αυτά που θα επιλέξεις να φοράς να φαίνονται πάντα σαν καινούρια.
  • Ορισμένοι ποδηλάτες κινούμενοι στους δρόμους θεωρούν ότι τα αυτοκίνητα ή οι μηχανές είναι εχθροί τους ή εχθροί του περιβάλλοντος. Μπορεί και να έχουν δίκιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουν την απαίτηση να τους σέβεται ο οδηγός του αυτοκινήτου ή της μηχανής, αν δεν τον σέβονται πρώτα εκείνοι. Δεν είναι όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων ή μηχανών άσχετοι και μάλιστα μπορεί πολλοί να είναι και οι ίδιοι ποδηλάτες. Επομένως, οι ξαφνικοί ελιγμοί, η κίνηση στη μέση του οδοστρώματος από τον ποδηλάτη είναι και επικίνδυνη αλλά και εκνευρίζει τους άλλους οδηγούς. Θυμηθείτε, το ποδήλατο δεν πιάνει το όριο ταχύτητας των πόλεων, εκτός αν ο αναβάτης είναι αθλητής. Επομένως, ας διευκολύνουμε τους άλλους οδηγούς να μας προσπεράσουν με ασφάλεια και προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με την κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων, ώστε να μην προκαλούμε άσκοπες καθυστερήσεις.