fbpx

#08072018

#08072018

  • Επέλεξε ένα μαγιό που να ταιριάζει στο σώμα σου και να νιώθεις άνετα φορώντας το. Δώσε μεγάλη σημασία στο νούμερο. Μην επιλέξεις κάτι στενό επειδή ελπίζεις ότι θα χάσεις κάποια κιλά. Το καλοκαίρι έφτασε. Ό,τι ήταν να χάσεις, το έχεις χάσει.
  • Τη νύχτα, όταν οι άνθρωποι ιδρώνουν λιγότερο, μεγαλύτερη ποσότητα από το δραστικό συστατικό του αντιιδρωτικού (που βασίζεται σε μικροσωματίδια αλουμινίου) απορροφάται από τους ιδρωτοποιούς αδένες. Έτσι, όταν ξυπνάτε, έχει εισέλθει πολύ περισσότερο αντιιδρωτικό στους πόρους σας και αυτό έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης (επόμενης) ημέρας.
  • Το θαλασσινό αλάτι θεωρείται ένα φυσικό καθαριστικό του αίματος. Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, η οποία καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και μαγνήσιο που συνεισφέρει στην δράση των αντιοξειδωτικών. Ως εκ τούτου, το αλάτι της θάλασσας είναι σε θέση να αποτοξινώσει τα κύτταρα του δέρματός σας σωστά και να απορροφήσει όλη η βρωμιά, τη σκόνη και τα τοξικά υλικά από αυτά.
  • Το παγωτό είναι ιδανικό για χάσιμο κιλών. Αυξάνοντας τις πρωτεΐνες στη διατροφή μας και μειώνοντας τους υδατάνθρακες κινητοποιείται ο μεταβολισμός και επιτυχγάνεται έτσι απώλεια βάρους. Το μεγαλύτερο μέρος των πρωτεϊνών του παγωτού προέρχονται από το γάλα και μάλιστα είναι υψηλής βιολογικής αξίας. Επιπλέον, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη διότι είναι σύνθετη τροφή. Το λίπος που περιέχει εμποδίζει την γρήγορη απορρόφηση του σακχάρου. Είναι επομένως ιδανικό ακόμη και για τη δίαιτά σου αρκεί να το καταναλώνεις με μέτρο: μία μπάλα παγωτού με χαμηλά λιπαρά και στέβια τρεις φορές την εβδομάδα θα σου χαρίσει απόλαυση και γραμμή.
  • Μπακούρια πάνε στη παραλία… μπακουρία επιστρέφουν οι περισσότεροι! Αν και οι γυναίκες είναι μόνες οι περισσότερες οι …περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να μείνουν με τις αντροπαρέες κάτι που μειώνει πολύ τις πιθανότητες να βρούνε κάποια σχέση.