fbpx

#09072018

#09072018

  • Καλοκαιράκι και το παγωτάκι τραβάει. Αν όμως σκέφτεσαι τι κόπο τράβηξε τον χειμώνα για να χτίσεις τους κοιλιακούς σου, τότε μπορεί να μην απολαύσεις τη μοναδική αυτή λιχουδιά του καλοκαιριού. Σκέψου ότι οι Άραβες και οι Ρωμαίοι όταν αναμείγνυαν πάγο με μέλι και φρούτα δεν είχαν ιδέα ότι απολάμβαναν την πρώτη εκδοχή του παγωτού στην ιστορία και εσύ σκέφτεσαι ότι θα σου χαλάσει τους κοιλιακούς. Όμως σφάλεις δεν είναι έτσι.
  • Το πιστολάκι δεν αποτελεί καλή λύση, καθώς ξεραίνει τους αδένες της τρίχας γρήγορα κι αυτοί με τη σειρά τους αποδυναμώνονται. Θέλετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και χωρίς απώλειες; Σκουπίστε τα απαλά με μια μαλακή απορροφητική πετσέτα κι αφήστε λίγη υγρασία γύρω από τις ρίζες.
  • Όσο και αν ακούγεται περίεργο στα γυμναστήρια το σεξ …πάει κι΄ έρχεται με πρώτες τις κυρίες. Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία που πουλά sex toys, Ann Summers, περίπου το μισό του πληθυσμού Βρετανών ανδρών και γυναικών πηγαίνει στο γυμναστήριο για κάτι άλλο εκτός από την άθληση και τις ασκήσεις. Από τους 2.000 ενήλικες που ερωτήθηκαν, το 25% πετυχαίνει στην αποστολή του. Το 10% εφοδιάζεται με προφυλακτικά με στόχο να κάνει σεξ στο γυμναστήριο.
  • Το ιδανικό είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και θα ανυπομονείς να έρθει η ώρα για τη δουλειά , η οποία θα σε εκφράζει και θα σε ευχαριστεί και όταν θα σε ρωτάνε τι ακριβώς κάνεις, εσύ θα μιλάς με τέτοιο πάθος που θα το ευχαριστιούνται και οι άλλοι! Ισχύει όμως κάτι τέτοιο στη σημερινή εποχή ή το επιτρέπουν οι καταστάσεις; Την απάντηση λίγο ή πολύ την ξέρεις.
  • Το Stand up Paddle Board γνωστό και ως S.U.P έχει διαδοθεί πάρα πολύ στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι windsurfing και δεν είναι Surfing. Είναι κάτι ενδιάμεσο (αν και υπάρχει και το Surf SUP). Δεν είναι ούτε Sea Kayak όμως. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο να «κόβεις» βόλτες στη θάλασσα, όρθιος ή γονατιστός, κάνοντας κουπί. Εάν η θάλασσα είναι «λάδι» θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ γιατί η αίσθηση (και η ισορροπία) θα είναι τέλεια!