fbpx

#14052018

#14052018

  1. Ένα ποτήρι γάλα (ζεστό ή όχι) μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς πιο υγιεινά, χάρη σε μια υγιή δόση τρυπτοφάνης και ασβεστίου, λέει η Murphy. Η πρωτεΐνη καζεΐνης του γάλακτος είναι αργή στην πέψη και θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χτίσεις μύες όλη τη νύχτα, σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής και Επιστήμης στον Αθλητισμό και την Άσκηση.
  2. Ο πρωινός καφές είναι απαραίτητος για να μπορείς να ανοίξεις το μάτι σου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η καφεΐνη αφυδατώνει το δέρμα σου, δημιουργεί ρυτίδες και σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος. Οπότε κόψε τους πολλούς καφέδες κι αν θες κάτι για να τους αντικαταστήσεις, δοκίμασε το πράσινο τσάι.
  3. Οι σηματοδότες δεν είναι φώτα εκκίνησης MotoGP και φυσικά δεν είναι καλό για το σύστημα κίνησης της μηχανής σου να αντιγράφεις τον Ρόσι ή τους άλλους μεγάλους μεγάλους οδηγούς που εκκινούν κάποιες φορές με τον μπροστινό τροχό στον …αέρα! Αυτό ζορίζει σε βάθος χρόνου αλυσίδα και γρανάζια.
  4. Οι ιδέες γεννιούνται σε ένα μυαλό, αλλά για να μεγαλώσουν χρειάζονται περισσότερα. Δεν χωρούν εγωισμός, περηφάνια και ιδιοτέλεια. Αν ο διπλανός σας έχει καλύτερη ιδέα από τη δική σας, προσπαθήστε να συνεργαστείτε μαζί του ώστε να έχετε και οι δύο όφελος. Επίσης, συζητήστε με άλλους επιχειρηματίες, μάθετε από τις επιτυχίες αλλά και από τα λάθη τους, γιατί και τα λάθη είναι γνώση.
  5. Οι κοιλιακοί με άρση λεκάνης μπορεί οπτικά να θεωρούνται εύκολοι, αλλά δεν είναι! Αποτελούν μια από τις καλύτερες ασκήσεις που γυμνάζουν σχεδόν όλο το μυϊκό σύστημα της κοιλιάς και το κακό είναι ότι αν δεν τις κάνεις σωστά θα έχεις θέμα με τη μέση σου.
  6. Οι στατίνες είναι μια διεθνώς δημοφιλής κατηγορία ευρέως συνταγογραφούμενων φαρμάκων, που όμως όπως φαίνεται επιδρούν διαφορετικά στη γυναίκα, απ΄ ότι στον άντρα στον ψυχισμό και στη συμπεριφορά του ατόμου. Έρευνα δείχνει ότι οι επιπτώσεις αυτές διαφέρουν ανάλογα με το φύλο και την ηλικία.
  7. Οι αληθινές φιλίες γεννιούνται στα μικρά χρόνια του ανθρώπου, τότε που τα κριτήρια επιλογής είναι εντελώς διαφορετικά. Τότε που υπάρχει αγνότητα, δεν γίνονται δεύτερες σκέψεις, δεν υπάρχει υπολογισμός, συμφέρον και σκοπιμότητες.
  8. Η επιλογή του ρούχου έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες, με κυριότερους τον σωματότυπο και το χρώμα μας! Οι μπλούζες, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε αντρικής ντουλάπας και αποτελούν πολλές φορές μεγάλη σπαζοκεφαλιά! Αν θέλεις να έχεις ένα υπέροχο look θα πρέπει να διαλέξεις τη κατάλληλη όχι μόνο για το σωματότυπο σου, αλλά και το στιλ που θέλεις να ακολουθήσεις.
  9. Η ρουτίνα της προπόνησης πολλές φορές κουράζει και είναι καλό να συνδυάζουμε την προπόνηση του γυμναστηρίου με άλλα αθλήματα κυρίως με αυτά που λειτουργούν συμπληρωματικά όπως είναι ο στίβος και κυρίως τα σπρίντ.
  10. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας και ακόμα πιο δύσκολο να είσαι single πατέρας, γιατί όπως και να έχει ένας χωρισμός αφήνει σημάδια και υποχρεώσεις μιας ζωής, αν είσαι βέβαια συνειδητοποιημένος άντρας και όχι ευκαιριακός καιροσκόπος ή εαυτούλης.