fbpx

#21052018

#21052018

  • Όταν σώζεις τον ελληνικό καφέ σου ένα δευτερόλεπτο πριν φουσκώσει και χυθεί αισθάνεσαι σα να έχεις …απενεργοποιήσει βόμβα σε χολυγουντιανή παραγωγή!
  • Έχεις τη συνήθεια να τρως ανθυγιεινά σνακ; Κατηγόρησε το μυαλό σου: Όταν επιλέγεις τι να φας, ο εγκέφαλός σου εξαρτάται αυτόματα από την απόφαση που σκέφτεσαι πρώτα, πριν εξετάσεις εάν είναι καλό για την υγεία σου, σύμφωνα με νέα έρευνα από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας.
  • Από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξής μας και σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, το αυγό ως διατροφική επιλογή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο: πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, βιταμίνες και μέταλλα, συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου, στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών και ενισχύει τη συγκέντρωση στο σχολείο, στη δουλειά και στο παιχνίδι.
  • Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.
  • Τα βαμβακερά υφάσματα δεν είναι άνετα για το τρέξιμο καθώς απορροφούν τον ιδρώτα και έτσι βαραίνουν και μουσκεύουν πάνω σου. Δεν είναι βολικά και σε κάνουν να φαίνεσαι σαν ατημέλητος. Καλύτερη επιλογή είναι τα ειδικά t-shirts ή μακρυμάνικα που κατασκευάζονται από ειδικά υλικά που διοχετεύουν τον ιδρώτα προς τα έξω, στεγνώνουν πιο γρήγορα και τονίζουν το κορμί σου. Επιπλέον διαθέτουν μαλακή υφή για να αποφεύγονται οι ερεθισμοί από την συνεχόμενη τριβή. Προτίμησε ανοιχτόχρωμα φανελάκια που φωσφορίζουν (ανακλαστικά) σε περίπτωση που σχεδιάζεις βραδυνές προπονήσεις.
  • Κάνοντας ο καθένας μόνος του γυμναστική στο σπίτι, μπορεί να αποφύγει ορισμένους αντιπερισπασμούς που δημιουργούνται από τον κόσμο που κινείται γύρω του. Τα εξωτερικά ερεθίσματα (φωνές, μουσική, φασαρία, κάποια ωραία παρουσία που μόλις πέρασε!!) περιορίζονται, με αποτέλεσμα η προσοχή και το ενδιαφέρον να επικεντρώνονται σε αυτό που κάνει (προπόνηση) και μόνο.
  • Εμείς οι άνδρες έχουμε τους δικούς μας «θρύλους» περί προσόντων και θεωρούμε ότι το ύψος ή η σωματική διάπλαση καθορίζει το μέγεθος. Ωστόσο και αυτή η πεποίθηση είναι λανθασμένη αφού η έρευνα έδειξε ότι το μέγεθος του πέους δεν μπορεί να συνδεθεί επιστημονικά με το σωματότυπο του άνδρα.
  • Πολλοί άνθρωποι – ιδίως νεαρής ηλικίας – που αυτοχαρακτηρίζονται ως στρέιτ είχαν στο παρελθόν ομοφυλοφιλικές εμπειρίες, αποκαλύπτει έρευνα που εκπόνησε ομάδα Αμερικανών κοινωνιολόγων από τα πανεπιστήμια της Βόρειας Καρολόνας και του Μιζούρι.