fbpx

#22052018

#22052018

  • Όταν μιλάμε για αναβλητικότητα εννοούμε – μια δυσλειτουργική διαδικασία συμπεριφορικής αποφυγής – που χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να αποφύγουμε μια δραστηριότητα, την υπόσχεση ότι θα την κάνουμε αργότερα, καθώς και τη χρήση της δικαιολογίας για να εξηγήσουμε την καθυστέρηση και να αποφύγουμε την ευθύνη, παρόλο που γνωρίζουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της καθυστέρησης αυτής.
  • Η μαγειρική σόδα είναι μια αποτελεσματική θεραπεία τόσο για τα μαύρα στίγματα όσο και για τα σπυράκια της ακμής. Βοηθάει στον καθαρισμό του δέρματος από τη βρωμιά και τα υπολείμματα καλλυντικών προϊόντων.
  • Σ’ αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κοµπιούτερ»: Το κοµπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κοµπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωµάτια. Αν αλλάζεις κανάλι µε ένα απ’ τα παραπάνω, πες µου κι εµένα πώς το κάνεις…
  • Μελέτη του 2007 που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 250.000 μελή του νορβηγικού στρατού διαπίστωσε ότι τα πρώτα αδέλφια είχαν ως επί το πλείστον υψηλότερο IQ. Αυτό οφειλόταν, κυρίως, στο ότι οι γονείς τείνουν να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο πρώτο τους παιδί και λιγότερη προσοχή στα νεότερα αδέλφια.
  • Από την steingrrrl: «Επιτέλους, φορέστε μια ζώνη! Και αν φοράτε μια μαύρη ζώνη που ταιριάζει με μαύρα παπούτσια, ο ίδιος κανόνας ισχύει για τα καφέ». Αυτό το τελευταίο μέρος είναι λίγο ευέλικτο, αλλά συνολικά αυτός είναι ένας κανόνας που δεν χρειάζεται να παραβλέψεις: Αν δεν φοράς αθλητικά σορτς ή ένα κοστούμι, θα πρέπει πιθανώς να φορέσεις ζώνη.
  • Όσο και αν επείγει να επιστρέψετε στη δουλειά σας ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο για λόγους εργασίας, δεν αρέσει ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες. Εγκατάλειψη δεν αρέσει σε κανέναν αμέσως μετά το σεξ. Απολαύστε λίγο χρόνο ακόμα μαζί, με χάδια και φιλιά και επιστρέψτε λίγο αργότερα σε κάποια άλλη δραστηριότητα.