fbpx

#29052018

#29052018

  • Η καφεΐνη είναι μια ουσία που απαντάται συνήθως στον καφέ, το πράσινο τσάι και τους σπόρους κακάο. Είναι επίσης ένα δημοφιλές συστατικό σε εμπορικά συμπληρώματα για καύση λίπους και για καλό λόγο. Βοηθάει στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Έρευνες δείχνουν, ότι η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσει προσωρινά τον μεταβολισμό έως και 16% για 1-2 ώρες.Επιπλέον, αρκετές μελέτες έχουν δείξει, ότι η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει το σώμα σου να κάψει περισσότερο λίπος για να παράξει ενέργεια.
  • Ο συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλατος και καζεΐνης παρέχει αξιόπιστη επιλογή για τον ανεφοδιασμό του γλυκογόνου, την προώθηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης και των μυών. Στην βιβλιογραφία δεν υπάρχουν μελέτες που να υποστηρίζουν την υπεροχή των σκευασμάτων αποκατάστασης έναντι των φυσικών προίόντων όπως το γάλα ή το γιαούρτι.
  • Η αποφυγή της κατανάλωσης υδατανθράκων είναι μια συνηθισμένη πρακτική σε περιόδους δίαιτας, καθώς πολλοί πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουν γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια βάρους. Πράγματι, ο περιορισμός ορισμένων πηγών υδατανθράκων, όπως για παράδειγμα το ψωμί και τα διάφορα αρτοσκευάσματα, τα ζυμαρικά, οι πατάτες και το ρύζι, μπορεί να διευκολύνει την απώλεια βάρους, γεγονός όμως που δεν οφείλεται στους υδατάνθρακες που περιέχουν, αλλά στο ότι τα εν λόγω τρόφιμα είναι πολύ πιο εύκολο να καταναλωθούν σε μεγάλη ποσότητα, κάτι που συχνά μας βγάζει εκτός θερμιδικούπροϋπολογισμού.
  • Εάν έχεις αποφασίσεις τρίο, ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο; Δεν είναι σα να αποφασίζετε να καλέσεις ένα φίλο να παρακολουθήσετε μαζί το Μουντιάλ. Θα πρέπει να το σκεφτείς πραγματικά και σε βάθος. Κάνε έναν διάλογο κατά τη διάρκεια του σεξ, για να αρχίσεις ήδη να φαντάζεσαι έναν τρίτο άνθρωπο μαζί σας. Το τρίτο άτομο θα συμμετάσχει στα ερωτικά σας παιχνίδια και ρωτήστε τον ή την σύντροφό σας πώς θα αισθανόταν σ’ αυτή την περίπτωση. Να είστε προσεκτικοί αν πρόκειται να προσκαλέσετε έναν φίλο σας να είναι ο τρίτος άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν για τρίο έναν φίλο τους επειδή νομίζουν ότι είναι καλύτερα, επειδή είναι έμπιστος. Ομως, πολλές φορές τα πράγματα παίρνουν περίπλοκη τροπή. Γι’ αυτό σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τον αναζητήσετε κάπου αλλού, όπως για παράδειγμα σε μια κοινότητα που συμμετέχετε, ή να είναι ένας τολμηρός φίλος κάποιου φίλου σας που μπορεί εσείς να μη τον γνωρίζετε πολύ καλά αλλά γνωρίζετε ότι είναι ο πλέον κατάλληλος.
  • Αν η μπλούζα δεν είναι μονόχρωμη, αποφύγετε αυτές με οριζόντιες ρίγες! Θα φαίνεστε πιο παχουλοι, αφού οι οριζόντιες ρίγες ξεγελούν το μάτι! Προτιμήστε αυτά με τις κάθετες ρίγες. Θα σας δείξουν πιο ψηλούς και λιγότερο παχουλούς.