fbpx

Φίλιππος Ξενοφώντος: Στόχος μου να δείξω πως μπορεί να χτίσεις σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο

Φίλιππος Ξενοφώντος: Στόχος μου να δείξω πως μπορεί να χτίσεις σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο

Εργάζεται στον χρηματοοικονομικό τομέα στη Κύπρο, όμως ο Φίλιππος Ξενοφώντος είναι και λάτρης του αθλητισμού, έτσι αποφάσισε να μεταπηδήσει παράλληλα με τη δουλειά του στο personal training και στο fitness modeling.

Ο Φίλιππος έχει καταφέρει να χτίσει το κορμί του με απόλυτα φυσικό τρόπο και αυτή την εμπειρία επιδιώκει να μεταφέρει στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι έκανε την πρώτη του συνεργασία και φωτογράφιση με το DARE Creative&Models Agency και τον φωτογράφο Τζέι Λογοθέτης, που παρουσιάζει σήμερα το Activeman.gr

Η μέρα του Φίλιππου είναι γεμάτη και δύσκολη. Η δουλειά στον χρηματοοικονομικό τομέα δεν αφήνει πολλά περιθώρια ξεκούρασης, όμως εκείνος συνεχίζει να προπονείται ανελλιπώς.

Είναι 26 χρονών και γυμνάζεται από μικρός, χωρίς να χρησιμοποιεί –όπως λέει ο ίδιος- συμπληρώματα ή άλλου είδους βοηθήματα-. Αυτή τη μέθοδο αποφάσισε να την δείξει και στους υπόλοιπους. Έτσι πήρε δίπλωμα personal training.

«Είμαι online fitness coach και στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να αποκτήσει ένα γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα με φυσικό τρόπο» εξηγεί ο ίδιος.

Για να το καταφέρει αυτό μελετά και αναλύει βασικές τεχνικές φυσικής εκγύμνασης και διατροφής: «Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι μπορεί να κάνει ένα σώμα σαν το δικό μου με απόλυτα φυσικό τρόπο» εξηγεί ο ίδιος.

«Η φιλοσοφία μου ως fitness coach στηρίζεται στην άποψη ότι καθένας μας μπορεί να αποκτήσει ένα υγιές και καλοσχηματισμένο κορμί, μέσο σωστής διατροφής και άσκησης τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, χωρίς να χρειάζεται να στερείται πραγμάτων ή μικρών απολαύσεων από την καθημερινότητά του, αρκεί τα πάντα να γίνονται με μέτρο χωρίς να καταφεύγουν σε παράπλευρα κι επιβλαβή για τον οργανισμό βοηθήματα» λέει ο ίδιος.

Στόχος του είναι να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, ώστε να καταφέρουν μέσα από την καθοδήγηση και τις συμβουλές του να αποκτήσουν ένα φυσικά γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί,.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Jay Logothetis (SAINtS DOM Photography)