fbpx

Δες τι μπορείς να κάνεις με τη μηχανή σου σε μια πίστα καρτ (Video)

Δες τι μπορείς να κάνεις με τη μηχανή σου σε μια πίστα καρτ (Video)

Αν είσαι Θεσσαλονικιός μπορείς να πάρεις τη μηχανή σου και να πας στη πίστα των Σερρών. Αν είσαι Αθηναίος να πάρεις τη μηχανή σου και να πας στα Μέγαρα.

Αν είσαι Θεσσαλονικιός μπορεί να σκεφτείς ότι 100 χιλιόμετρα να πας, 100 να γυρίσεις στις Σέρρες, συν τους γύρους στη πίστα είναι βενζίνες, άσε που πρέπει να έχεις και ολόσωμη φόρμα για να μπεις στη πίστα, κάτι πολύ λογικό, αφού είναι θέμα ασφάλειας.

Αν τα αθροίσεις σε χρήμα όλα αυτά είναι αρκετά λεφτά! Για τη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μπορείς να επιλέξεις μια εναλλακτική με χαμηλότερες ταχύτητες και αρκετά στροφιλίκια και αυτή η εναλλακτική βρίσκεται στο DriveParkστη πίστα καρτ στο Νέο Ρύσιο.

Τι μπορείς να κάνεις εκεί;

Μια χαρά βόλτες και να τις δώσεις λίγο (μια ιδέα) στα 110 μέτρα της ευθείας. Κατά τα άλλα τα στροφιλίκια στην υπόλοιπη πίστα είναι ότι πρέπει για να ξεδώσεις.

ΤοActiveman.grπήγεστοDrivePark ακολουθώντας μια παρέα μηχανόβιων και είδε όλη τη διαδικασία.

Για να πας με τη μηχανή στο Drive Park θα πρέπει εκτός του κράνους να έχεις και το κατάλληλο εξοπλισμό, μπουφάν μηχανής δηλαδή το ελάχιστο και φυσικά γάντια, αφού οι ταχύτητες όπως είναι λογικό είναι πολύ πιο μικρές από μια πίστα όπως αυτή των Σερρών. Βέβαια όσο περισσότερο εξοπλισμό έχεις τόσο το καλύτερο!