Μάνος Αλμυρός: Η δράση είναι μέρος της ζωή μου!

Μάνος Αλμυρός: Η δράση είναι μέρος της ζωή μου!

Αν θέλεις τα προλαβαίνεις όλα, ακόμα και όταν κάνεις δύσκολες δουλειές και μάλιστα αγροτικές! Ο Μάνος Αλμυρός, ένας νέος κρητικός που άρχισε την καριέρα του στο μόντελιγκ, συνδυάζει σπουδές και αγροτικές εργασίες, αποδεικνύοντας ότι ο «καναπές» είναι μια απλή δικαιολογία για όσους δεν θέλουν να γυμναστούν και να έχουν ένα σώμα υγιές!

Ο Μάνος, που ανακάλυψε την γυμναστική μετά τα 18 χρόνια είναι η μεγάλη απόδειξη ότι αν θέλεις προλαβαίνεις. «Το χειρότερο μου είναι όταν πάω στη δουλειά πολύ νωρίς το πρωί» λέει ο ίδιος «Τώρα είναι η εποχή που κόβουμε τα σταφύλια και είναι ζόρικα. Αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω αυτούς που λένε ότι δεν προλαβαίνουν. Μοιράζομαι μεταξύ Αθήνας και Ηρακλείου και με πολλές ώρες δουλειά την μέρα και τα προλαβαίνω» καταλήγει!

Η οικογένεια του Μάνου διατηρεί οινοποιό στη Κρήτη στην περιοχή του Ηρακλείου και ο ίδιος δεν μπορούσε να μην ξεφύγει από την οικογενειακή επιχείρηση. Πως τα προλαβαίνει; «Κάνω προπόνηση δύο με δυόμιση ώρες την ημέρα. Όταν πάω πρωί στη δουλειά, φυσικά προπονούμε το απόγευμα. Βασικά είναι πότε θα βρω χρόνο ανάμεσα στη δουλειά, το θέμα είναι ότι πάντα βρίσκω»

Η κούραση δεν επηρεάζει άραγε την προπόνηση; Ήταν η εύλογη ερώτηση του Activeman: «Ναι, μάλλον» ήταν η απάντηση του Μάνου που συμπληρώνει «επηρεάζει ότι κουράζομαι περισσότερο» λέει και γελάει «αλλά με τονώνει κιόλας. Καθημερινά κάνω μισή ώρα αεροβική και το υπόλοιπο της προπόνηση βάρη και αισθάνομαι καλά, πολύ καλά»

Όταν έχεις φορτωμένο ημερήσιο πρόγραμμα σίγουρα ο οργανισμός χρειάζεται καύσιμα: «Κάνω τουλάχιστον πέντε γεύματα την ημέρα, όπως καταλαβαίνεις κουβαλάω τάπερ» εξηγεί ο ίδιος «φροντίζω η διατροφή μου να είναι ρύζι, κοτόπουλο, άπαχο κρέας, συκώτι, και γενικά να αποφεύγω τα κακά λιπαρά. Δεν τρώω γλυκά και πίνω μέτρια».

Ο Μάνος είναι και λάτρης της ταχύτητας, είτε στους δύο, είτε στους τέσσερις τροχούς. Ένας δραστήριος πραγματικός activeman: «Μου αρέσουν πολύ οι μηχανές, αν και πρόσφατα είχα μια πτώση και έσπασα την κλείδα μου, αλλά εντάξει» λέει χαμογελώντας «γενικά μου αρέσουν και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα, αλλά οδηγώ πάντα με σύνεση και προσοχή»

Με το μόντελιγκ πως ασχολήθηκες; «Κοίτα δεν είναι από τις πρώτες προτεραιότητες μου. Πρώτα είναι οι σπουδές και η δουλειά. Έκανα κάποιες καλές δουλειές και φυσικά δεν θα πω όχι και στις άλλες, αλλά το βλέπω ως συμπλήρωμα. Γυμνάζομαι γιατί μου αρέσει, όχι για το μόντελιγκ. Θέλω να είμαι υγιείς και επειδή είμαι δραστήριος άνθρωπος, η γυμναστική είναι κάτι που μου ταιριάζει συνειδητά»

Δηλαδή όταν πηγαίνεις εκδρομές ψάχνεις κάποια τοποθεσία που να έχει δράση; «Μπα, δεν το επιδιώκω… αλλά και πάλι το ψάχνω» λέει και γελάει «είναι ανάλογα με την παρέα και τη διάθεση. Μου αρέσει η δράση, το ράφτιγκ η πεζοπορία και όλα τα σχετικά και τα ψάχνω. Αλλά και πάλι έρχονται φορές που βαριέμαι και ξεκουράζομαι. Είναι ανάλογα την περίπτωση και τη διάθεση, αλλά όπως σου είπα είμαι δραστήριος άνθρωπος και γενικά την ψάχνω τη δράση».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ