Χρήστος Χουβαρδάς: Η ζωή στις δημόσιες σχέσεις και τα …πεσίματα

Χρήστος Χουβαρδάς: Η ζωή στις δημόσιες σχέσεις και τα …πεσίματα

Αν και χρόνια στην Αθήνα, το νησιώτικο ταπεραμέντο, δεν έφυγε από το στιλ του. Ο Χρήστος Χουβαρδάς είναι ένας άνθρωπος ζεστός, εγκάρδιος, χαμογελαστός και αυτά τα χαρίσματα δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά του, αλλά είναι έμφυτα!

Ο Χρήστος Χουβαρδάς, πρώην μοντέλο, εργάζεται ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου. Αυτό τον καιρό ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Μύκονο, αφού αρχίζει η νέα τουριστική περίοδος, ως υπεύθυνος promotion σε ένα από τα μεγαλύτερα και διεθνώς αναγνωρισμένα κλαμπ του νησιού.

«Είναι πράγματι μια θέση πολύ απαιτητική και όταν έχεις να διαχειριστείς ένα κλαμπ υψηλού  επιπέδου, είναι θέση ευθύνης» εξηγεί ο ίδιος στο Activeman  και ένα ζεστό χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπο του. «Αλλά είναι κάτι που δεν με τρομάζει, με προκαλεί και πιστεύω ότι τα καταφέρνω. Είναι μια δουλειά με πολύ πίεση που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης, αλλά είναι μια δουλειά που την αγαπάω και μου προσφέρει μοναδικές στιγμές» λέει και συνεχίζει «Είναι μια δουλειά που μου έχει προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση που είναι η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και η πολύ καλή φιλία που έχω κερδίσει από τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, οι οποίοι τυγχάνει να είναι από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους της χώρας» καταλήγει ο Χρήστος Χουβαρδάς.

Ο Χρήστος κατάγεται από τη Σάμο και μετοίκισε στην Αθήνα μετά το σχολείο, όπου μερικά χρόνια μετά ασχολήθηκε με το μόντελιγκ: «Με είχε δει κάποιος πολύ γνωστός σχεδιαστής και μου πρότεινε να φωτογραφηθώ για τα ρούχα του φυσικά. Έτσι άρχισα την καριέρα μου στο μόντελιγκ και γενικά πήγα καλά, όμως ήταν μια δουλειά την οποία ποτέ δεν την κυνήγησα όσο θα έπρεπε. Στα πέντε χρόνια περίπου που ασχολήθηκα φωτογραφήθηκα για διάφορους σχεδιαστές, δύο ή τρεις φορές μετείχα σε επιδείξεις και σε βίντεο κλιπ». Εξήγησε ο Χρήστος.

Η μέρα ενός υπεύθυνου  δημοσίων σχέσεων μεγάλης εταιρίας  δεν είναι και εύκολη. Όμως ο Χρήστος αν και πλέον δεν είναι μοντέλο καταφέρνει να προπονείται και να διατηρεί τη φόρμα του, τόσο όσο να μη διστάσει να βγάλει την μπλούζα του, όταν του ζητήθηκε, για τις ανάγκες της φωτογράφισης στη παραλία της Θεσσαλονίκης: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για όσους λένε ότι δεν προλαβαίνουν να γυμναστούν» εξηγεί ο ίδιος, «Σκέψου ότι η μέρα μου αρχίζει από το σπίτι, από την ώρα που σηκώνομαι. Κοιτάω τα e-mail μου και γενικά το πρόγραμμα της ημέρας που είναι γεμάτο με συναντήσεις. Παρ΄ όλα αυτά βρίσκω χρόνο να προπονηθώ τα απογεύματα και προλαβαίνω να πάω γυμναστήριο για βάρη και αεροβική».

Μία μέρα γεμάτη με συναντήσεις και φυσικά με επαγγελματικά γεύματα. Πως όμως ο Χρήστος Χουβαρδάς μπορεί να διατηρεί τη διατροφή του; «Κοίτα, είναι ζόρικο γιατί πολλές φορές τρώω έξω με συνεργάτες, αλλά φροντίζω να προσέχω στο τι παραγγέλνω. Γενικά όμως μαγειρεύω στο σπίτι και έτσι φροντίζω να ελέγχω τη διατροφή μου. Γενικά είμαι προσεκτικός».

Και πράγματι ο Χρήστος Χουβαρδάς διατηρεί στην εντέλεια το σώμα του και φυσικά συγκεντρώνει τα βλέμματα των γυναικών. «Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, με έντονα χαρακτηριστικά χωρίς να με ενδιαφέρει το ύψος τους. Με ενδιαφέρει όμως να έχουν αυτοπεποίθηση» εξηγεί.

Ένας άνθρωπος σαν τον Χρήστο, είτε λόγο της εμφάνισης του, είτε λόγο της δουλειάς του, δέχεται συχνά πεσίματα… Ποιο είναι όμως το χειρότερο, αλλά και το καλύτερο πέσιμο που δέχθηκε ποτέ; Στο άκουσμα της ερώτησης ο Χρήστος μας κοιτάει και χαμογελάει… Συλλογίζεται λίγο και απαντά:

«Ένα από τα καλύτερα ήταν όταν μου είπαν ότι το βλέμμα μου …ξεσηκώνει τον εγκέφαλο» λέει και γελάσει διευκρινίζοντας: «Και σου το μεταφέρω …ευγενική εκδοχή του» εξηγεί.

Όσο για το χειρότερο: «Ήρθε μια, με κοίταξε και μου είπε χωρίς άλλη κουβέντα και ελαφρώς επιτακτικά: Τι ώρα τελειώνεις και που θέλεις να βρεθούμε; Αυτή η ατάκα με εκνεύρισε γιατί δεν είμαι δεδομένος και  ούτε θέλω να με θεωρούν δεδομένο» εξήγησε ο Χρήστος!

Σε γενικές γραμμές ο Χρήστος Χουβαρδάς  είναι ένα άτομο έξυπνο, πρόσχαρο και ευγενικό. Όπως είπε στην κατάληξη της συνέντευξης του αρέσει η ήρεμη ζωή και ειδικά στις εξορμήσεις που πηγαίνει με παρέα: «Είναι τόσο πιεσμένες οι μέρες μου, που όταν πηγαίνω κάπου, θέλω να ξεκουραστώ και όχι να κάνω extreme sports» καταλήγει!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τη 15λεπτη προπόνηση που σε εκτινάσσει και γυμνάζει 300 μύες! (Video)
Θες μία 15λεπτη προπόνηση που θα σου δώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα; Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις κυκλικά, όπως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας