Π. Κεφαλάς: Η ζωή του πρωταθλητή και τι πρέπει να σέβεται μια γυναίκα

Π. Κεφαλάς: Η ζωή του πρωταθλητή και τι πρέπει να σέβεται μια γυναίκα

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε άνδρες που ασχολούνται με το bodybuilding ; Έχουμε και είναι αρκετοί και πολλοί καλοί με διακρίσεις τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ο Παύλος Κεφαλάς είναι από τη Θεσσαλονίκη, που διαπρέπει στο bodybuilding εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε στο Activeman.gr για τον αθλητισμό αλλά και πως περνάει τη μέρα του. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Ο Παύλος είναι 42 χρονών και τα τελευταία 14 χρόνια έχει μπει το bodybuilding για τα καλά στη ζωή του. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταφέρει αξιόλογες διακρίσεις σε διεθνείς και ελληνικούς αγώνες. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει τόσο σε παγκόσμιους αλλά και σε ελληνικούς αγώνες. Τα τελευταία χρόνια δεν χάνει ποτέ!

Ο πρωταθλητής fitness bodybuilding, Παύλος Κεφαλάς, έχει πάρει αξιόλογες θέσεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα που κατέβηκε.

Πως όμως συνδυάζει τη σκληρή δουλεία του αθλητή με αυτή του υδραυλικού;

«Χρόνος υπάρχει για όλα, προγραμματίζεις την ημέρα σου, έτσι ώστε να έχεις χρόνο για να κάνεις τις δραστηριότητες σου, το μεσημέρι που τελειώνω από τη δουλειά, ξεκουράζομαι, τρώω και έχω χρόνο να ασχοληθώ με την προπόνηση μου.»

Ο Παύλος , μας περιγράφει πως προλαβαίνει να ακολουθεί και ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής αλλά και να είναι τυπικός στη δουλειά του: « Ξυπνάω κάθε πρωι στις 6.00 ή 7.00 ώρα, ετοιμάζω τα φαγητά που θα πάρω μαζί μου στη δουλειά, έτσι ώστε να μπορώ να τα παίρνω μαζί μου, σε τάπερ, σε περίοδο αγώνων κάνω αυστηρή διατροφή, αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται και είναι τρόπος ζωής πλέον.»

Από τους αγώνες bodybuilding έχει αποκτήσει φίλους που νιώθει, όπως μας λέει σαν να του ξέρει πολλά χρόνια. Μια από τις ομορφότερες εμπειρίες του ήταν όπως τονίζει, η συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στην Αυστρία « Περάσαμε πολύ όμορφα με την ελληνική αποστολή, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία».

Για κάποιο παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το bodybuilding, ο ίδιος τονίζει: «Να μάθουν πρώτα να τρώνε σωστά και να κάνουν μεθοδική σωστή προπόνηση».

Αναφορικά, με την σχέση του με τις γυναίκες, τονίζει ότι υπάρχει χρόνος για όλα, ωστόσο θα πρέπει η γυναίκα που είναι μαζί του να σέβεται τον τρόπο ζωής του και την ζωή που έχει ως αθλητής. Στον Παύλο αρέσει μια ήρεμη σχέση χωρίς εντάσεις.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.