Βαγγέλης Ματσιάς: Ο διεθνής κλαρινίστας και το έντονο φλέρτ!

Βαγγέλης Ματσιάς: Ο διεθνής κλαρινίστας και το έντονο φλέρτ!

Ο Βαγγέλης Ματσιάς κατάφερε μέσα από τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του στην ελληνική παραδοσιακή μουσική να δημιουργήσει μια δική του σχολή, την σχολή του σεβασμού απέναντι στην παράδοση, που δεν έμεινε στα ελληνικά σύνορα, αλλά έφυγε έξω από αυτά και μάλιστα με πολύ επιτυχία.

Ο Βαγγέλης, ο κλαρινίστας με τη διεθνή πετυχημένη καριέρα, μίλησε στο Activeman και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως το έντονο φλερτ που δέχεται, στις εμφανίσεις του, είτε παίζει στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Για εκείνον η αρχή έγινε στα πρώτα βήματα της ζωής του στα πρώτα ακούσματα του δίπλα στους μεγάλους κλαρινίστες της χώρας.

«Νομίζω πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να ασχοληθώ με την παραδοσιακή μουσική, μεγάλωσα με τους μεγάλους καλλιτέχνες του είδους και νομίζω ότι βαδίζω με σεβασμό στα βήματα τους»

Η ζωή του κινείται παράλληλα με τους μουσικούς ήχους της χώρας, και αυτό ήταν και το διαβατήριο του για διεθνή καριέρα αφού έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

«Η ελληνική παραδοσιακή μουσική είναι ένα διαβατήριο που σου ανοίγει τα σύνορα σε όλο τον κόσμο. Έχω παίξει μουσική στην Αμερική, στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο,στο Ιλινόι και το Ντιτρόϊτ. Μια μεγάλη εμπειρία για μένα ήτα το ταξίδι μου στην Αυστραλία. Εκεί οι Έλληνες διψούν για την μουσική ιστορία της Ελλάδας. Είδα ανθρώπους να δακρύζουν όταν άκουγαν παραδοσιακά τραγούδια, δεν έβγαλαν ποτέ την πατρίδα από την καρδιά τους. Ταξίδεψα στο Σύδνεϋ, την Αδελαϊδα και την Μελβούρνη. Τον Μάιο θα βρίσκομαι στην Αμερική για έναν μεγάλο αριθμό συναυλιών.»

Ο Βαγγέλης Ματσιάς αντιμετωπίζει συχνά και το έντονο φλερτ στα νυχτερινά κέντρα αλλά και στα πανηγύρια που παίζει μουσική, πως το αντιμετωπίζει αυτό;

«Συμβαίνει συχνά να καταλαβαίνω πως οι γυναίκες με φλερτάρουν την ώρα της δουλειάς. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα διότι είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα στην δουλειά μου. Όμως για εμένα και για τον κάθε άντρα είναι πολύ κολακευτικό όλο αυτό που συμβαίνει»

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.