Αννίτα Τσιπρέλη: Η χαρά της δουλειάς, αλλά και τα …άκομψα πεσίματα

Αννίτα Τσιπρέλη: Η χαρά της δουλειάς, αλλά και τα …άκομψα πεσίματα

Η Αννίτα Τσιπρέλη είναι personal trainer και ταυτόχρονα μοντέλο, μίλησε στο Activeman,  για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στο γυμναστήριο, την δουλεία του μοντέλου , αλλά και για μυστικά γυμναστικής.

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα!

Για την Αννίτα η γυμναστική είναι το άλφα και το ωμέγα, δεν αποτελεί μέρος της καθημερινότητας της αλλά είναι η ζωή της. Από μικρή της άρεσε να ασχολείται με την  γυμναστική. Χαρακτηριστικό είναι όπως μας λέει στο Activeman, ότι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο, στο παιδαγωγικό τμήμα,μολις τελείωνε το μάθημα   έτρεχε στο γυμναστήριο!Οπως μας αναφέρει καθόταν στο χώρο του γυμναστηρίου τρεις ώρες, διότι όπως λέει και η ίδια είναι το δεύτερο σπίτι της! Αυτή την στιγμή έχει τον δικό της χώρο για personal trainer.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και με γεμίζει το επάγγελμα μου, είναι ωραίο να αλλάζεις το σώμα των αθλούμενων μέσω της γυμναστικής που κάνεις. Θυμάμαι ένας πελάτης στο γυμναστήριο είχε αρκετά παραπανίσια κιλά και καταφέραμε να χάσει αρκετά κιλά, τότε κοινωνικοποιήθηκε και άρχισε να νιώθει καλύτερα, αυτό με γεμίζει χαρά, ενεργεία και ευτυχία!».

-Σου έχει τύχει κάποιο ευτράπελο ή περίεργο περιστατικό στο γυμναστήριο;

«Μου έχουν ζητήσει το facebook μου και από ευγένεια το έδωσα, και μου έστειλε φωτογραφίες με τους κοιλιακούς του και δεν απάντησα ποτέ, μετά από αυτό με διέγραψε από το facebook.»Η ίδια συμπληρώνοντας « Πολλές φορές μου έχουν ζητήσει βοήθεια σε άσκηση ή να τους πω κάτι άνω σε κάποιο θέμα γυμναστικής με σκοπό μετά να μου ζητήσουν να βγούμε».

Η ίδια συμπληρώνοντας θυμάται τις ερωτήσεις που τις έχουν κάνει, όπως αν μπορεί να φάει κάποιος κάποιο γλυκό, σε πέντε μήνες που θα είχε  γενέθλια.

Η Αννίτα Τσιπρέλη, δίνει στο Activeman tips γυμναστικής

1.Καλό θα ήταν να προσέχουμε την διατροφή μας, με συχνά γεύματα για να μην διαταράζονται απότομα τα επίπεδα σακχάρου και για να έχουμε ενέργεια για τα προγράμματα της γυμναστικής που ακολουθούμε.

2.Ποτέ νηστικοί στην γυμναστική, γιατί έτσι καίγονται οι μυς.

3.Να προσέχουμε την στάση του σώματος μας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, ώστε να αποφύγουμε τους τραυματισμούς.

4.Να μην χάνουμε προπονήσεις γιατί μας χαρίζει ευεξία και δύναμη.

 -Τελικά άνδρες και γυναίκας ελκύονται από το γυμνασμένο σώμα; 

«Ένα ωραίο και γυμνασμένο σώμα είναι σίγουρα ελκυστικό και για τα δύο φύλα. Προσωπικά μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα»

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τη 15λεπτη προπόνηση που σε εκτινάσσει και γυμνάζει 300 μύες! (Video)
Θες μία 15λεπτη προπόνηση που θα σου δώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα; Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις κυκλικά, όπως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας