Στάθης Κίος: Τα …ακραία σκηνικά και η έμπνευση του έρωτα!

Στάθης Κίος: Τα …ακραία σκηνικά και η έμπνευση του έρωτα!

Νέος, φιλόδοξος, χαμηλών τόνων και καλός τραγουδιστής αυτός είναι ο Στάθης Κιουπρούλης ή αλλιώς ο Στάθης Κίος. Η καταγωγή του είναι από τη Νέα Κίο και την Σύμη. Είναι γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1984 και τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

-Πως όμως ξεκίνησαν όλα;

«Επαγγελματικά αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι, γιατί ξεκίνησα και έφτιαχνα τραγούδια, δεν θα πω ότι ήταν όνειρα ζωής απ την αρχή αλλά τώρα από χόμπι, έχει γίνει πρώτη μου προτεραιότητα και κύρια ενασχόληση.»

Το τελευταίο διάστημα διατηρεί το στούντιο του, όπου κάνει ηχογραφήσεις, ενορχηστρώσεις και παράγωγες των τραγουδιών του.

Όπως μας λέει ο Στάθης, το πρώτο του τραγούδι , το έγραψε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον στρατό.

-Ποια η έμπνευση τoυ;

«Το ερέθισμα μου ήταν ο έρωτας κυρίως, αλλά βοήθησαν και η νύχτα, τ' αστέρια και η μοναξιά!»

Ο Στάθης Κίος, είναι ένας άνθρωπος με υπομονή όσον αφορά τα επαγγελματικά του, βάζει στόχους και δουλεύει σκληρά για να τους εκπληρώσει.

«Γενικά είμαι σαν άνθρωπος βιαστικός και δεν έχω υπομονή, αλλά όταν κάνω κάτι που σχετίζεται με τα επαγγελματικά μου τότε έχω και μάλιστα πολύ υπομονή για να μπορέσει να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.»

-Σού έχει τύχει κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια της δουλειάς;

«Ευτράπελα δεν θα έλεγα ότι μου έχουν συμβεί πολλά κατά τη διάρκεια των live παραστάσεων μου! ‘Εχω την ικανότητα να αντιμετωπίζω αυτές τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και με ευγένεια. Έχουν συμβεί σκηνικά με γυναίκες… κάποια φυσιολογικά και κάποια πιο ακραία».

Για πολλά χρόνια ο Στάθης Κιος, ήταν αθλητής της ενόργανης και ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος προσέχει ακόμα και τώρα τη διατροφή του και γυμνάζεται. «Τρώω τα πάντα, αλλά αποφεύγω τη ζάχαρη και το αλάτι και προτιμώ φρούτα λαχανικά και βότανα-υπερτραφές, έχω ψαχτεί πολύ σ' αυτά, θα φάω βεβαία και σουβλάκι και σοκολάτα που αγαπώ!» και συμπληρώνει «Πίνω πολύ λίγο αλκοόλ και σπάνια, τη βγάζω με χυμούς στα live , επίσης δεν καπνίζω»

-Ποιοι επόμενοι στόχοι σου;

«Στόχους έχω πολλούς και θέλω να τους εκπληρώνω σιγά σιγά και με σκέψη, συγκέντρωση και προσπάθεια! ωραίες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες που δεν θέλω να αποκαλύψω ακόμα!»

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα