Ο Τάσος Ριζόπουλος φωτογραφίζεται για το Activeman και μιλά για το λάθος της Αθήνας!

Ο Τάσος Ριζόπουλος φωτογραφίζεται για το Activeman και μιλά για το λάθος της Αθήνας!

Ο Τάσος Ριζόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Έχει φανατικό κοινό, με την ραδιοφωνική του εκπομπή στο Κοσμοράδιο εδώ και πολλά χρόνια να είναι πρώτη σε ακροαματικότητα. Δεν τον ακούς μόνο αλλά και τον βλέπει καθημερινά μέσα από την Εγνατία τηλεόραση αλλά και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας. Είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε γνωστά Club και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζεται ως Guest Dj

Ο Τάσος Ριζόπουλος ήρθε στο στούντιο του Activeman και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της συνέντευξης, εκεί ήταν που μας αποκάλυψε τη λάθος επιλογή της Αθήνας και πολλά άλλα…

- Πώς όμως ξεκίνησαν όλα;

«Τυχαία από μια αγγελία στην εφημερίδα Μακεδονία. Το θυμάμαι σαν χθες η αγγελία έγραφε: Ζητούνται νέοι και νέες να επανδρώσουν νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό. Στην αρχή ξεκίνησα με ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων και μετέπειτα έκανα μουσική εκπομπή.»

Όπως μας εκμυστηρεύεται ο Τάσος , στην αρχή της καριέρας του αντιδρούσε σε κάποια κακή κριτική και πολλές φορές τον έπαιρνε από κάτω. Μετά από είκοσι χρόνια καριέρα, μας εξηγεί ότι φιλτράρει την κριτική και κρατάει τα καλά στοιχεία, χωρίς να εστιάζει σε εμμονικές κριτικές. Η σκληρή δουλειά και το ήθος σε κρατάνε στο χώρο, όπως ο ίδιος τονίζει.

Τα τελευταία 15 χρόνια η εκπομπή του Τάσου σκίζει σε νούμερα, καθώς είναι πρώτη σε ακροατικότητα.

- Πως προέκυψε η συνεργασία με το Κοσμοράδιο;

«Στο κοσμοράδιο είμαι τα τελευταία 17 χρόνια. Τυχαία προέκυψε και αυτό! Ένα βράδυ ήμουν σε ένα νυχτερινό κέντρο και ο ιδιοκτήτης του Κοσμοράδιο με πιάνει για να συζητήσουμε το ξεκίνημα μου στο ραδιόφωνο του, τότε εγώ δούλευα στο Ράδιο ένα. Κάναμε μια κουβέντα και ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί»

Οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο για εκπομπή σε ραδιόφωνο όσο και για τηλεόραση. Μάλιστα ο ίσιος, είχε κατέβει στη Αθήνα, μια κίνηση όπως μας λέει την μετάνιωσε.

«Είχα κατεβεί στην Αθήνα και κατά καιρούς έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, ιδιαίτερα δελεαστικές από διάφορα ραδιόφωνα της πόλης, αλλά έβλεπα ότι για την μελλοντική μου εξέλιξη με συνέφερε το Κοσμοράδιο. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν όταν κατέβηκα στη Αθήνα για την τηλεόραση. Ήταν λάθος η κάθοδος μου στην Αθήνα. Βέβαια δεν έμεινε η αμφιβολία για δεν το έκανα. Η ματαιοδοξία κάποιον ανθρώπων φτάνει μέχρι ένα σημείο. Θέλω να πέφτω και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»

- Θυμάσαι κάποιο περίεργο φλερτ που έχεις δεχτεί;

«Υπήρχε μία κοπέλα, 17 ετών, που είχε μπει στη διαδικασία να με παρακολουθεί, κάποια στιγμή άρχισα να φοβάμαι. Όταν νιώθεις ότι σε παρακολουθούν δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος, γιατί μπορεί να φτάσει σε κινήσεις που ξεφεύγουν. Θυμάμαι χαρακτηρίστηκα, να έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου στη Λεωφόρο Νίκης και φεύγω για το ραδιόφωνο και κατάλαβα ότι με ακολουθεί. Εκεί αναγκάστηκε το ραδιόφωνο να βάλει την αστυνομία να επικοινωνήσει με την οικογένεια της.»

- Υπάρχει κάποιο ευτράπελο που να σου έχει συμβεί εν ώρα εκπομπής;

«Στην tv100 όταν ήμουν το σκηνικό πίσω είχε τρείς εσοχές που ήταν μπροστά ριζόχαρτο, όταν ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, μετά από κάποια ώρα άρχισε να ζεσταίνεται και πέφτει, μέχρι που σηκώθηκα και έβγαλα όλο το ριζόχαρτο στο πλατό»

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κορίτσογλου

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα