Μαριάννα Καρέζη: Η επιτυχία του ραδιόφωνου, οι δύσκολες στιγμές και το νέο επαγγελματικό βήμα!

Μαριάννα Καρέζη: Η επιτυχία του ραδιόφωνου, οι δύσκολες στιγμές και το νέο επαγγελματικό βήμα!

Συνέντευξη: Δήμητρα Τσάτσου

Φωτογραφίες: Άρης Μπούρης

Μαριάννα Καρέζη εδώ και πολλά χρόνια μας «ταξιδεύει» ραδιοφωνικά και μας συντροφεύει τις νύχτες, πλέον μόνο κάθε Κυριακή με την εκπομπή “together” στον Next Fm, ωστόσο δεν σταματάει να δουλεύει, πριν από περίπου ένα μήνα άνοιξε το δικό της "Escape Room" ή αλλιώς δωμάτιο απόδρασης, στη «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Μέσα στο τρέξιμο της ημέρας, τη συναντήσαμε στον νέο χώρο που δημιούργησε το -Great Escape Room- και μας μίλησε για το ραδιόφωνο, τους άνδρες, τα νέα επαγγελματικά της σχέδια καθώς για τα όνειρα που θέλει να εκπληρώσει.

Το έντονο ταπεραμέντο, η αμεσότητα και η αλήθεια που βγάζει στο μικρόφωνο την έχουν εδραιώσει ως μία από τις καλύτερες ραδιοφωνικές παραγωγούς στην Θεσσαλονίκη.
Όπως τονίζει και η ίδια, η ενασχόληση της με τον ραδιόφωνο ήταν τυχαία, δεν το κυνήγησε, αλλά ήταν και είναι ακροάτρια.

- Πως όμως άρχισαν όλα;

«Όλα ξεκίνησαν από έναν στοίχημα που έχασα και η ποινή μου ήταν να δηλώσω συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό που έκανε ο Zoo για νέες φωνές και παραγωγούς. Έτσι, λοιπόν πήγα έκανα ένα demoκαι πέρασα στους φιναλίτς, ωστόσο δεν κατάφερα να κερδίσω. Έχω δουλέψει και σε ιντερνετικό ραδιόφωνό, στο Venus, Κοσμοράδιο , Star Fm και τώρα στον Next Fm.»

Η επιτυχημένη συνεργασία της Μαριάννας Καρέζη με τον Star Fm και μετέπειτα Next Fm, ήταν όταν ο διευθυντής του ραδιόφωνο, Γιώργος Χαριζάνης της έκανε πρόταση συνεργασίας. H ραδιοφωνική εκπομπή «together», παραλίγο να λέγονταν «tonight», ήταν μια σκέψη που έκανε μαζί με τον Γιώργο Χαριζάνη.

- Ποια ήταν η δυσκολότερη εμπειρία που έζησες on air;

«Όταν έκανα εκπομπή και ταυτόχρονα χώριζα! Θυμάμαι χαρακτηριστικά, να κλείνω το μικρόφωνο να χωρίζω, να ανοίγω πάλι το μικρόφωνο και να εκφωνώ. Ήταν μια δύσκολη στιγμή.»

Στα μάτια της Μαριάννας ο άντρας θα πρέπει να είναι γνήσιο αρσενικό. Η ίδια, δηλώνει ότι «ευνουχίζει» τους άνδρες, «Πολλές φορές θαμπώνεται κάποιος από την λάμψη και τον χαρακτήρα και μετά βλέπει πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει».

Μας εκμυστηρεύεται, πως είχε ερωτευμένο θαυμαστή. «Θυμάμαι μια πρωτοχρονιά κάναμε όλοι οι παραγωγοί εκπομπή την ώρα που άλλαζε ο χρόνος και είχε φέρει ένας θαυμαστής ακόμα και βασιλόπιτα για να κόψω».

Ποτέ δεν κάθεται, τον τελευταίο μήνα άνοιξε το δικό της δωμάτιο απόδρασης. Πως σου ήρθε αυτή η ιδέα;

«Ήθελα να αποδράσω από τον φαύλο κύκλο που είχα κάνει, ήμουν σε μια άσχημη κατάσταση στα προσωπικά μου και αναρωτιόμουν τι θα κάνω. Δεν σου κρύβω πως σκέφτηκα να φύγω στο εξωτερικό. Είμαι gamer , τα δωμάτια απόδρασης τα ανακάλυψα από την πρώτη μέρα που άνοιξαν. Μια μέρα είχα πάει με τον Αιμίλιο Καλπακτσή και του είπα χαρακτηριστικά ότι θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Όταν έχεις ένα στόχο, το πετυχαίνεις. Βρήκα μια επιχειρηματική ευκαιρία και λέω θα το ρισκάρω!»

Μεγάλο όνειρο και στόχος που θέτει είναι να εισπράξει αλλά και δώσω αγάπη και να μην χάσει ανθρώπους από τη ζωή της.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...