Δημήτρης Τζελάτης: Ο πολίστας που κάνει θραύση στη πισίνα και όχι μόνο!

Δημήτρης Τζελάτης: Ο πολίστας που κάνει θραύση στη πισίνα και όχι μόνο!

Ο Δημήτρης Τζελάτης είναι μόλις 21 χρονών και διαπρέπει στο πόλο. Είναι αμυντικός στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Από την ηλικία των πέντε χρόνων άρχισε να ασχολείται με την κλασική κολύμβηση, ωστόσο στα δέκα του χρόνια μπήκε το πόλο στη ζωή του. Ο ίδιος έχει οι παίξει σε πολλές μεγάλες ομάδες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ο Δημήτρης σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ και εκμυστηρεύεται ότι ψάχνει κοπέλα στον χώρο του αθλητισμού!

Το ξεκίνημα του ήταν στην ομάδα της ΧΑΝΘ, μετά στο Ηρακλή, 1 χρόνο στην ομάδα της Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ αλλά και για ένα χρόνο παρέμεινε στην ομάδα του μαυροβουνίου.

Ο Δημήτρης μιλώντας στο activeman, αναφέρθηκε στην μεγάλη στιγμή της καριέρας του , όταν πήγε στην ομάδα του μαυροβουνίου. «Ήταν σημαντική στιγμή για εμένα. Ο προπονητής που είχα στο Ηρακλή πήγε στο Μαυροβούνιο ως προπονητής της ομάδας και πήρε και εμένα» προσθέτοντας, ότι η καλύτερη στιγμή του ήταν όταν κατέβηκε με το Μαυροβούνιο στο πρωτάθλημα και κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Όπως κάθε αθλητής, έτσι και ο Δημήτρης είχε και τις δύσκολες στιγμές του όπως εκείνη με την χαμένη άνοδο του Ηρακλή.

Ο Δημήτρης Τζελάτης, είναι φοιτητής στην γυμναστική ακαδημία. Μέσα στους επόμενους στόχους είναι μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του να κάνει μεταπτυχιακό.

Είναι ένας νέος άντρας που έχει ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο φύλο, αλλά είναι κάτι που παραδέχεται με φειδώ και αρκετό …κοκκίνισμα! Αναφορικά με τη σχέση του με τις γυναίκες τονίζει, πως σημαντικό είναι να υπάρχει κατανόηση αλλά και σεβασμός . Ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξε γυναίκα που ήταν μαζί του και πήγαινε και τον έβλεπε στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ο ίδιος τονίζει πως δεν θα μπορούσε να ήταν μια κοπέλα που κάνει την αντίθετη από αυτόν ζωή, καθώς ο ένας επηρεάζει τον άλλον.

Πλέον έχει ολοκληρώσει τις προπονήσεις τους, καθώς ολοκληρώθηκε η σεζόν και ετοιμάζεται για την επόμενη κολυμβητική χρονιά. «Οι επόμενοι στόχοι τώρα που ολοκλήρωσα τις προπονήσεις μου είναι να αφιερωθώ στη σχολή μου»

Η φωτογράφιση έγινε στο Aqua Forum

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...