Βασίλης Ρακάς: «Δύσκολή δουλειά η νύχτα, για πολύ γερά νευρά»

Βασίλης Ρακάς: «Δύσκολή δουλειά η νύχτα, για πολύ γερά νευρά»

Όταν πέφτει η νύχτα πολλοί από εμάς βγαίνουμε για να πιούμε το ποτό μας και να διασκεδάσουμε, κάποιοι όμως αντί να κάνουν αυτό δουλεύουν.

Ο Βασίλης Ρακάς είναι από την Θεσσαλονίκη είναι 35 χρονών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Ο ίδιος μίλησε στο Activeman, ας τον γνωρίσουμε καλύτερα.

- Πως σου προέκυψε να ασχοληθείς σε νυχτερινά μαγαζιά;

"Έτυχε απρόοπτα, δεν ήταν επιλογή μου ούτε το κυνήγησα ποτέ, απλώς μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω κάποιων φίλων
καλλιτεχνών και έτσι μπήκα και εγώ στο τρυπάκι αυτό "

- Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει κάποιος που εργάζεται νύχτα;

"Yπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα λόγια σου και στις φιλίες σου κύριος! Δύσκολη δουλειά για πολύ γερά νευρά! Στις μέρες μας έχουν δυσκολέψει ακόμη περισσότερο λόγο της κρίσης έχουν πεθάνει πολλά μαγαζιά και πάει λέγοντάς η κατάστασή..."

- Σου έχει τύχει κάποιο απρεπές φλερτ ή αστείο περιστατικό εν ώρα δουλειάς; Πως το αντιμετώπισες;

"Παρα πολλα και τα αντιμετώπισα με χιουμορ και ευγένεια. Συμβαίνουν αυτά στη δουλειά αυτή, άλλα έχουν πλάκα και αλλά ολα καλά και δεκτά, δεν με ενόχλησε κάτι τόσο πολύ ουτοσώστε να το θυμάμαι έντονα!!"

- Πως περνάς τον ελευθερό σου χρόνο;

"Τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνάω με φίλους καλές παρέες κύριως στο γυμναστήριο και τώρα που είναι και καλοκαιράκι αρκετή θάλασσα και μπανάκια!!''

- Προσέχεις τη διατροφή σου, γυμνάζεσαι;

“Nα πω την αλήθεια δεν πολύ προσέχω την διατροφή μου αυτό που θέλω να φάω θα το φάω, άλλα όπως ανέφερα και πριν γυμνάζομαι αρκετά οπότε τρώω και αρκετά"

- Ποιοι οι επόμενοι στόχοι, σχέδια σου;

''Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον δεν μου αρέσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει από τη μια μέρα στην άλλη και ας έχω υποψην μου κάποια πράγματα τα οποιά δεν θέλω και να αναφέρω.. πρώτα ο Θεός πάνω απ' όλα την υγεία μας να έχουμε και όλα γίνονται...! "

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...