Αλέξανδρος Λαλάης: Γεύτηκα τη φαντασίωση του κάθε άντρα!

Αλέξανδρος Λαλάης: Γεύτηκα τη φαντασίωση του κάθε άντρα!

Είναι 21 χρονών, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Κόρινθο και μοντέλο. Ο Αλέξανδρος Λαλάης μιλάει στο Activeman όχι μόνο για την ποδοσφαιρική ζωή και τα όνειρα του, όχι μόνο για το μόντελιγκ, αλλά και για την εμπειρία που είχε να γευτεί τη φαντασίωση που ονειρεύεται κάθε άνδρας!

Ο Αλέξανδρος είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Κόρινθο και όπως λέει ο ίδιος στόχος του τα επόμενα χρόνια είναι να φτάσει ψηλά στο ποδόσφαιρο που του αρέσει. Ωστόσο μια τυχαία στιγμή τον οδήγησε και σε μια άλλη νέα αγάπη, το μόντελιγκ, κάτι που βοήθησε ένας φίλος και φυσικά το παρουσιαστικό του…

Παρουσιαστικό και φυσική ομορφιά που τον βοήθησε και σε κάτι άλλο: Να γευτεί από νωρίς μία ερωτική εμπειρία που αποτελεί τη φαντασίωση σχεδόν του κάθε άντρα:

«Ήταν σε διακοπές, σε νησί, όταν εκεί στο μπαρ γνωρίστηκα με δύο κοπέλες και… μετά πήγαμε στο δωμάτιο και περάσαμε καλά» λέει ο ίδιος και χαμογελάει με νόημα.
Όπως ήταν φυσικό η ερώτηση έρχεται άμεσα: Πως σου φάνηκε; «Ήταν μια μοναδική εμπειρία να πηγαίνεις με δύο γυναίκες. Κάτι που γίνεται πολύ σπάνια και είναι κάτι που μπορεί αν γίνει –αν γίνει- μόνο μια φορά στη ζωή του κάθε άντρα»

«Πιστεύω ότι είναι λίγοι οι άντρες που δοκιμάζουν μια τέτοια ερωτική εμπειρία» συνεχίζει «Εγώ είμαι χαρούμενος που τη γεύτηκα και πίστεψε με τη γεύτηκα έντονα».

- Μετά το σεξ κράτησες κάποια επαφή ή σχέση με τις κοπέλες;

«Μπα όχι, κάναμε σεξ για ώρες και αυτό ήταν. Μετά χάσαμε κάθε επαφή. Άλλωστε ήταν τουρίστριες και έτσι μας έμεινε μόνο η εμπειρία. Για μένα ήταν μια φαντασίωση που έγινε πράξη».

- Θα το ξανάκανες;

«Χα, χα, ναι φυσικά και ποιος δεν θα το ξανάκανε» απαντάει γελώντας.

Ο Αλέξανδρος Λαλάης είναι χαφ στην ομάδα της Κορίνθου που παίζει στη Γ΄ Κατηγορία και όπως δηλώνει ο ίδιος το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του: «Είμαι 21 χρονών και στόχος μου είναι να εξελιχθώ στο ποδόσφαιρο που είναι το άθλημα που αγαπώ. Είναι το άθλημα που είχα φιλοδοξία να παίξω από μικρός και το κάνω» εξηγεί.

- Πως είναι η καθημερινότητα σου;

«Το πρωί πάω γυμναστήριο για βάρη και το μεσημέρι φεύγω για προπόνηση. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η μέρα μου εκτός αν υπάρχει κάποια φωτογράφιση»

- Και μια που αναφέρεσαι σε φωτογράφιση, πως έγινε και ασχολήθηκες με το μόντελιγκ;

«Εντελώς στο χαβαλέ που λένε» λέει ο ίδιος «Όλα άρχισαν από έναν φίλο που ήθελε να με φωτογραφίσει. Του έκανα το μοντέλο, μετά τις φωτογραφίες τις είδαν κάποιοι άνθρωποι του χώρου του μόντελιγκ και έτσι και έγινε»

- Σε ενδιαφέρει, σου αρέσει ο χώρος του μόντελιγκ;

«Ναι φυσικά πολύ! Είναι μια ακόμα φανταστική εμπειρία που πλέον κάνω επαγγελματικά παράλληλα με το ποδόσφαιρο. Από μια τυχαία φάση άρχισα να δουλεύω στον χώρο του μόντελιγκ και έτσι σήμερα συνδυάζω ποδόσφαιρο και μόντελιγκ» εξηγεί ο Αλέξανδρος.

Φωτογραφίες: Akis photography

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...