Νίκος Σουλιμιώτης: Μια ζωή σαν χολιγουντιανή περιπέτεια!

Νίκος Σουλιμιώτης: Μια ζωή σαν χολιγουντιανή περιπέτεια!

Η ζωή του Νίκου Σουλιμιώτη θυμίζει ταινία, αλλά μόνο ταινία δεν είναι. Θυμίζει κάτι από τις χολιγουντιανές παραγωγές, όπου ο ήρωας χτυπημένος από τους «φίλους», χάνει τα πάντα και όμως βρίσκει το θάρρος να παλέψει και να αναδειχθεί ξανά στο προσκήνιο. Κάπως έτσι έγινε με το Νίκο, μόνο που στη ζωή του δεν υπήρχαν πλατό, φώτα και κάμερες, μόνο η πραγματικότητα!

«Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που η καλοσύνη που έδειχνα μου βγήκε μπούμερανγκ» εξηγεί ο ίδιος και συνεχίζει: «Είναι αυτό που λέμε, έπεσα και βρέθηκα ξανά στο μηδέν, άνεργος χωρίς κανένας να με βοηθήσει».

Ο Νίκος Σουλιμιώτης είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΦΑ και με εξειδικευμένες σπουδές που έκανε μετά το πτυχίο. Εργάζονταν στην GARFTS ως βοηθός καθηγητή, μέχρι που πριν από μερικά χρόνια τα πράγματα στράβωσαν στη ζωή του.

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι που πήρα την απόφαση να παλέψω και να κάνω κάτι το διαφορετικό. Πριν δύο χρόνια αποφάσισα να μετέχω σε αγώνες Fitness, προπονήθηκα και το έκανα. Όχι μόνο μετείχα, αλλά διακρίθηκα, πήρα πρωτάθλημα στη χαμηλή κατηγορία BB και ξαφνικά η ζωή μου άλλαξε» εξηγεί ο ίδιος.

«Η νίκη αυτή έγινε αιτία να αποκατασταθούν κάποια πράγματα. Άρχισα να έχω προτάσεις και πλέον εργάζομαι στην παλιά μου δουλειά, σε αυτή που αγαπώ και σπούδασα στη GRAFTS αλλά και στα γυμναστήρια JAVA Πετρούπολης και Μπουρναζίου» λέει ο ίδιος.

- Τι έκανες όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε;

«Τα πάντα, δούλεψα σε ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Αν και δεν έχω ιδέα από χωράφια, πήγα και δούλεψα, μάζευα ελιές και ότι άλλο. Δούλεψα πολύ. Ζορίστηκα πολύ, αλλά τα κατάφερα, πήρα το κουράγιο, την απόφαση, κατάφερα να προπονηθώ και πέτυχα»

Ο Νίκος Σουλιμιώτης κατάγεται από την Αμαλιάδα, από μια οικογένεια που πάντα τα έβγαζε δύσκολα: «Χρήματα δεν υπήρχαν ποτέ, από μικρό παιδί δουλεύω. Οι γονείς μου δεν μπορούν να βοηθήσουν γιατί περνάνε δύσκολα. Είμαστε μια φτωχή οικογένεια» εξηγεί και τονίζει: «Παρ όλα αυτά πιστεύω ότι όλα πέρασαν»!

Ο Νίκος ήταν αθλητής, μπασκετμπολίστας μέχρι την Β΄ Εθνική κατηγορία, έτσι επέλεξε να περάσει ΤΕΦΦΑ: «Σπούδασα Κομοτηνή δουλεύοντας παράλληλα και μετά άρχισα να δουλεύω σαν γυμναστής».

- Πως είναι μια τυπική σου μέρα, πότε βρίσκεις χρόνο για προπόνηση;

«Η τυπική μου μέρα αρχίζει τα χαράματα και τελειώνει μετά τα μεσάνυκτα. Πάω το πρωί στο γυμναστήριο και τότε είναι που κάνω τη δική μου προπόνηση. Στη συνέχεια δουλεύω μέχρι το βράδυ. Γυρνάω σπίτι, φαγητό, ύπνο και την επομένη και πάλι το ίδιο πρόγραμμα».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...