Βαγγέλης Τσιρώνης: Η επιστροφή στο πατρικό και τα …καλά της κρίσης

Βαγγέλης Τσιρώνης: Η επιστροφή στο πατρικό και τα …καλά της κρίσης

Μετά από εννέα χρόνια στην Αθήνα η επιστροφή στο πατρικό στη Λάρισα, ήταν κάπως δύσκολη για τον Βαγγέλη Τσιρώνη, τον personal trainer που έμελε να είναι ένας από εκείνους που χτύπησε η κρίση. Είχε όμως ένα καλό, βρέθηκε πίσω στη φύση, που είναι κάτι που του αρέσει.

Πρώην αθλητής στίβου στα 100 μέτρα, τενίστας και μετέπειτα κιγκ μπόξερ ο Βαγγέλης αποφάσισε να κάνει την αγάπη του για τον αθλητισμό επάγγελμα.

Πήγε πριν εννιά χρόνια στην Αθήνα για σπουδές και έμεινε εκεί: «Σπούδασα στην GRAFTS και μετά άρχισα αν δουλεύω σε γυμναστήρια αλλά και personal. Γενικά είχε δουλειά και πήγαινα καλά. Νοίκιασα σπίτι και οργάνωσα τη ζωή μου, μέχρι που δεν άντεξα στη κρίση» λέει ο ίδιος.

Με καταγωγή από τον Βόλο και μεγαλωμένος στη Λάρισα ο Βαγγέλης Τσιρώνης βρέθηκε στην ανάγκη να αλλάξει τρόπο ζωής. Πως όμως έγινε αυτό;

«Πριν από δύο χρόνια με έναν φίλο γυμναστή ανοίξαμε γυμναστήριο» εξηγεί ο ίδιος «όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να αντέξουμε. Ο ανταγωνισμός στην Αθήνα είναι μεγάλος και ειδικά από τα μεγάλα γυμναστήρια. Έτσι το κλείσαμε και αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στη Λάρισα».

Όμως μετά το αρχικό σοκ τα πράγματα άρχισαν να κυλούν διαφορετικά: «Ε! Είναι κάπως ν επιστρέφεις ξανά στο σπίτι των γονιών σου. Στην αρχή η προσαρμογή ήταν κάπως, αλλά τώρα συνήθισα. Όμως εκείνο που μου αρέσει είναι μια αλλαγή στον τρόπο ζωή μου, η επιστροφή στη φύση. Στην Αθήνα είχα μπουχτίσει πλέον»

«Τσιμέντο, κίνηση, όλα όσα έχει η Αθήνα με είχαν φορτώσει» συνεχίζει ο Βαγγέλης «Στην Αθήνα προσπαθούσα πάντα να προπονηθώ στη φύση να κάνω κολύμπι, αλλά αυτό πολλές φορές δεν ήταν εφικτό, λόγω αποστάσεων. Εδώ πλέον μπορώ να το κάνω όποτε θέλω, ακόμα και καθημερινά. Είναι αλλιώς και είναι ωραίο».

Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος που λόγω της καταγωγής του από τον Βόλο και της διαμονής του στη Λάρισα κινείται μεταξύ των δύο πόλεων. «Στη Λάρισα τα πράγματα είναι διαφορετικά από τον Βόλο. Έχει γυμναστήρια και καλά μάλιστα, γίνονται personal γενικά ο κόσμος γυμνάζεται . Στο Βόλο όχι τόσο!» εξηγεί ο ίδιος.

Όπως πάντως ομολογεί ο ίδιος, μπορεί η κρίση να του άλλαξε τη ζωή ριζικά, όμως αυτή η αλλαγή έχει και τα καλά της «Ηρέμησα» εξηγεί μονολεκτικά στο Activeman ο Βαγγέλης Τσιρώνης, μια λέξη που τα λέει όλα!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...