Αριστοτέλης Μπινετζης: Το …λάιτ σώμα, οι κατακτήσεις και οι επιλογή!

Αριστοτέλης Μπινετζης: Το …λάιτ σώμα, οι κατακτήσεις και οι επιλογή!

Ο Αριστοτέλης είναι ένας άνθρωπος που είναι τόσο συνειδητοποιημένος με το σώμα του, που τον αφήνει αδιάφορο αν χάνει κατακτήσεις, όπως τουλάχιστον λέει ο ίδιος. Βέβαια, όπως τονίζει, με το σώμα του και με την «τρέλα» του για το Bodybuilding, βρήκε την τωρινή του αγάπη, τόσο που «κόλλησαν», όπως ο «τέντζερης με το καπάκι» όπως λέει η παροιμία.

«Είναι αλήθεια ότι όταν ήμουν πιο …λαιτ, στο σώμα εννοώ, είχα περισσότερες κατακτήσεις» εξηγεί ο ίδιος «όμως υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει το πολύ γυμνασμένο σώμα, όπως την δικιά μου, και έτσι τα βρίσκουμε μια χαρά».

Κοιτάει, χαμογελάει και συνεχίζει: «Ασχολείται και αυτή με τα βάρη και μάλιστα κάποιες φορές που βαριέμαι να πάω γυμναστήριο, με …τραβάει» εξηγεί ο ίδιος.

Ο Αριστοτέλης Μπινενζης είναι πρωταθλητής στη κατηγορία Body Fitness, πέρσι πρώτος και φέτος τρίτος στην κατάταξη. Είναι όμως και ένας άνθρωπος που εργάζεται και μάλιστα σε δουλειά γραφείου.

«Καθιστική ζωή, δουλειά γραφείου» εξηγεί ο ίδιος «αν και σπούδασα ηλεκτρολόγος και ψυκτικός μηχανικός, είναι ένα επάγγελμα που δεν άσκησα σχεδόν ποτέ μου και πλέον κάνω μια δουλειά καθιστική που μου τρώει πολλές ώρες».

Γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στην Αθήνα και έχει …και ολίγον Χιλιανό ταπεραμέντο, αφού η μητέρα του κατάγεται από τη Χιλή! Ο Αριστοτέλης είχε έμφαση στον αθλητισμό από μικρός και τελικά κατέληξε στο ποδόσφαιρο, όμως πριν από τέσσερα χρόνια τον τράβηξε το Bodybuilding.

«Μου αρέσει αυτό το άθλημα» λέει ο ίδιος «μου αρέσει γιατί βλέπεις το σώμα σου να μεταβάλλεται, να αλλάζει και αυτό να το κάνεις εσύ».

- Πότε βρίσκεις χρόνο για προπονήσεις και διατροφή;

«Δεν υπάρχει θέμα, απλά φροντίζω και τηρώ την οικονομία του χρόνου μου. Άλλωστε η προπόνηση δεν είναι και πολύ χρονοβόρα. Μια με μιάμιση ώρα την ημέρα. Όσο για τη διατροφή… κουβαλάω πολλά τάπερ και τρώω σωστά».

- Όσοι λένε ότι δεν έχουν χρόνο να γυμναστούν;

«Αυτή είναι δικαιολογία. Δεν υπάρχει δεν έχω χρόνο να πάω μια ώρα γυμναστήριο. Ουτε φυσικά δεν υπάρχει δικαιολογία να κάνω μια σωστή διατροφή».
Και φυσικά σε έναν αθλητή του Bodybuilding η ερώτηση για τη χρήση φαρμάκων έρχεται αυτονόητη: « Δυστυχώς υπάρχουν σε κάποιους, όπως βέβαια υπάρχουν και σε πολλά άλλα αθλήματα, αλλά στο δικό μας είναι αυτό που λένε ‘’βγήκε το όνομα’’ Δεν είδατε τι έγινε με το ντόπιγκ σε άλλα αθλήματα; Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι η διατροφή και όχι τα φάρμακα. Μόνο με τα φάρμακα δεν κάνει τίποτα. Εγώ για παράδειγμα τηρώ τα γεύματα σωστά με τις σωστές τροφές και φυσικά την ανάλογη ξεκούραση».

Γενικά τι κάνει ο Αριστοτέλης τις ελεύθερες ώρες του ή στις εκδρομές;

«Γενικά είμαι ήσυχος άνθρωπος. Δεν βγαίνω πολύ, μου αρέσει να βλέπω ταινίες και όταν πάω κάποια εκδρομή θέλω να ξεκουράζομαι και όχι να ασχολούμαι με extreme sports, όπως άλλοι άνθρωποι».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...