Ερβιν Ντίνε: Ένας Αλβανός που δεν κάνει …μερεμέτια!

Ερβιν Ντίνε: Ένας Αλβανός που δεν κάνει …μερεμέτια!

Στο άκουσμα ότι κάποιος είναι από την Αλβανία τα μυαλό πάει αμέσως στα διάφορα μερεμέτια, όμως ο Έρβιν Ντίνε, είναι από την Αλβανία και δεν κάνει μερεμέτια, το αντίθετο μάλιστα.

Ο Έρβιν είναι μοντέλο κα μάλιστα από τα πιο γνωστά στο χώρο καθώς έχει δουλέψει, εκτός από φωτογραφίσεις, σε σίριαλ, αλλά και σε βίντεο κλιπ τραγουδιών. «Ναι δεν κάνω μερεμέτια» λέει ο ίδιος και χαμογελάει «τα αδέρφια μου είναι μάστορες, εγώ είμαι πιο …καλλιτεχνικός» επισημαίνει με πολύ χιούμορ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 15 σημεία για να ανακαλύψεις πόσο «φευγάτος» μπορεί να είσαι;

Δεκαεννέα χρόνια πριν, τότε στα ταραγμένα χρόνια των Βαλκανίων και της χώρας του ο Έρβιν ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 12 χρονών και από τότε έμεινε εδώ: «Ήρθα μικρός με τα αδέρφια μου, οι γονείς που είναι αγρότες έμειναν στην Αλβανία, στην Αυλώνα απ΄ όπου κατάγομαι. Ήταν δύσκολα χρόνια, αλλά ευτυχώς πέρασαν» εξηγεί.

Πως όμως ο Έρβιν ασχολήθηκε με το μόντελιγκ; «Έχει πολλά χρόνια τώρα και έγινε εντελώς τυχαία. Με έναν φίλο βγάζαμε φωτογραφίες και τότε ο φίλος του φίλου, που ήταν επαγγελματίας μοντέλο, μου πρότεινε να με συστήσει στο πρακτορείο. Έτσι απλά έγινε. Πήγα και άρχισα τη δουλεία, εντελώς ερασιτεχνικά, εντελώς στο τυχαίο» .

Η πορεία του Έρβιν στον χώρο του μόντελιγκ εξελίσσεται πολύ καλά, ίσως γιατί τον «θέλει ο φακός» όπως λένε οι ειδικοί του χώρου: «Έτσι μου λένε, ότι με θέλει ο φακός, αν και το ύψος μου δεν με βοηθάει, φαινομενικά τουλάχιστον. Υπήρξαν πελάτες που μόλις με είδαν, είπαν ότι δεν κάνω για τη δουλειά, όταν όμως έγινε η φωτογράφιση έμειναν ικανοποιημένοι.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω κυρίως σε φωτογραφίσεις editorial, μόδας και κυρίως εσωρούχων» λέει και συνεχίζει:

«Στη πορεία μου στο χώρο έχω μετέχει και σε σίριαλ στην τηλεόραση, όπως την Ενθική Ελλάδας με τον Καπουζίδη και το Ντάντι Κουλ στον ΑΝΤ1 και σε άλλα. Έχω και συμμετοχές και σε video clip, με τελευταία στο τραγούδι της Δήμητρας Μεταλλινού, Τι να πιστέψω»

Όμως πως είναι η μέρα του Έρβιν; «Δεν θα πω κουραστική γιατί θα με κυνηγάνε τα αδέρφια μου που κάνουν δύσκολες χειρονακτικές δουλειές» λέει και χαμογελά «Αν δεν έχω κάποια φωτογράφιση πηγαίνω γυμναστήριο γιατί πρέπει να κρατιέμαι σε φόρμα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό παρακολούθησα και ολοκλήρωσα μαθήματα μπάρμαν και σκέφτομαι να δουλέψω και σε αυτό το τομέα παράλληλα. Στόχος μου βέβαια είναι να κάνω διαφημίσεις και φαίνεται ότι θα το καταφέρω».

Κατακτήσεις παίζουν στη ζωή σου; «Αυτή την εποχή είμαι ελεύθερος, όμως για μένα ο έρωτας είναι η ζωή μου και φροντίζω να μην χάνω ευκαιρία» λέει και χαμογελά πονηρά!

«Γενικά εκείνο που θέλω να πω είναι ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη. Πέρασα δύσκολα χρόνια αλλά τα καταφέρνω. Θα μου πείτε ότι ήμουν τυχερός; Ναι ίσως ήμουν αλλά μετράει και η δουλειά που έχω ρίξει και συνεχίζω να ρίχνω».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...