Βασίλης Καψοκόλης: Η ζωή μου άλλαξε ριζικά πριν δύο χρόνια

Βασίλης Καψοκόλης: Η ζωή μου άλλαξε ριζικά πριν δύο χρόνια

Τον Βασίλη τον φωνάζουν όλοι Kaps… εν συντομία, αφού είναι ένας από τους Έλληνες με περίεργο επίθετο, κάτι βέβαια που το αντιμετωπίζει με χιούμορ όπως είναι φυσικό! Όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του, προς το καλύτερο, πριν από δύο χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου Photo model Hellas 2017.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Θα άντεχες να κάνεις το γυμνό μοντέλο σε σχολή καλών τεχνών;

«Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου, από νύχτα, μπαρ, πωλητής και άλλες, πριν από δύο χρόνια όμως τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά προς το καλύτερο και πλέον κάνω αυτό που μου αρέσει» εξηγεί ο ίδιος.

Ο 30χρονος Βασίλης εργάζεται ως personal trainer και παράλληλα δουλεύει στον χώρο του modeling. Πως όμως άρχισαν όλα;

«Όλα ξεκίνησαν από το Facebook, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο» εξηγεί ο ίδιος «Μου έγινε πρόταση για να μετέχω σε κάποια φωτογράφιση, το έκανα και έτσι ερασιτεχνικά και με πολύ δειλά βήματα μπήκα στο χώρο του modeling».

Από εκεί άρχισε να αλλάζει ριζικά η ζωή του: «Αποφάσισα να πάω σε σχολή Personal Trainer και το έκανα. Σήμερα δουλεύω ως personal παράλληλα με το modeling» εξηγεί ο Βασίλης «Έχω μια έντονη μέρα που αρχίζει από το πρωί και τελειώνει το βράδυ αργά. Παράλληλα προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νέα μου ζωή, αφού πλέον δεν υπάρχουν τα ξενύχτια και γενικά η ζωή της νύχτας που έκανα. Πλέον κοιμάμαι νωρίς (σχετικά) και γενικά κάνω έναν άλλο τρόπο ζωής»

Πως είναι όμως το ημερήσιο πρόγραμμα του Βασίλη;

«Αρχίζω από το πρωί και πάντα ανάλογα με τα personal που έχω, είτε σε δικό μου χώρο, είτε σε γυμναστήρια. Στο ενδιάμεσο προπονούμε για δύο ώρες περίπου και φυσικά υπάρχει το φαγητό που το προλαβαίνω με τη γνωστή μέθοδο με τα …ταπεράκια» λέει και γελάει.

«Μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. Αυτό ήθελα να κάνω και τελικά το πέτυχα μετά από πολλές αντιξοότητες και πολλά χρόνια σε διάφορες άλλες δουλειές με πιο κουραστική αυτή της νύχτας» εξηγεί.

Τι συμβουλεύει όμως ένας personal σαν τον Βασίλη κάποιον που θέλει να φτιάξει στο σώμα του; «Να μην κάνει υπερβολές» εξηγεί «Οι υπερβολές δεν είναι καλό. Για κάποιον που θέλει απλώς να έχει μια καλή υγεία και ένα καλό σώμα η υπερβολή είναι περιττή. Αυτό θα έλεγα αν με ρωτούσε κάποιος πώς να φτιάξει το σώμα του. Ένα καλό fit σώμα είναι το ιδανικότερο».

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...