«Μαλιοτραβήχτηκαν» στο Mr Cyprus!!!

«Μαλιοτραβήχτηκαν» στο Mr Cyprus!!!

Φάσεις που θυμίζουν κάτι από γυναικεία καλλιστεία εξελίχθηκαν στον διαγωνισμό Mr Cyprus σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lifenewscy.com. Πρωταγωνιστές οι δύο διαγωνιζόμενοι Σπανός και Μοδέστου, που αντάλλαξαν διάφορα …κοσμητικά επίθετα και μέσω μηνυμάτων στο Facebook, όχι και τόσο ευγενικά!!!

«Τα πόδια σου κόπηκαν λόγο της υπέρ αυτοπεποίθησης και της αδικαιολόγητης σιγουριάς σου» ήταν μια από τις απίθανες ατάκες των δύο διαγωνιζόμενων σε μια φάση που εξελίχθηκε σε ένα ….ιδιότυπο «μαλιοτράβηγμα» που ευτυχώς δεν κατέληξε να πιαστούν στα χέρια οι δύο άντρες.

Όλα άρχισαν όταν λίγο μετά το τέλος των καλλιστείων Mr. Cyprus o Μανουήλ Μοδέστου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε τα εξής: «Όλος ο κόσμος περνά κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή του. Άλλοι θα σταθούν στα πόδια τους και άλλοι όχι! Εγώ είναι ένας από αυτούς που βρήκα την δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και αυτό οφείλετε εξολοκλήρου από την μητέρα μου η οποία παρόλες τις δυσκολίες που συνάντησε και συναντά.. συνεχίζει να είναι η δύναμη μου και τα φτερά μου για να μπορώ να πετάξω ακόμη πιο μακριά».

Με τον Κωνσταντίνο Σπανό να του γράφει στη συνέχεια εξής:

Τα πόδια σου κόπηκαν λόγο της υπέρ αυτοπεποίθησης. και της αδικαιολόγητης σιγουριάς σου.αυτα τα δυο στοιχεία δεν μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Συνέχισε να προσπαθείς! και κάτι θα πετύχεις. . . που θα πάει .
Απλός φρόντισε στην πορεία σου να μαθαίνεις από τα παθήματα σου και δεν μπορείς πάρα μόνο να πετύχεις
Γκουτ λακ με`ιτ

Και πήρε την απάντηση του από τον Μοδέστου:

"Φίλε" Κωνσταντίνε το να είμαι ανθρώπινος και αληθινός ακόμα και μπροστά στις κάμερες νομίζω είναι προσόν και όχι λόγος κατηγορίας. Δεν νομίζω πως έδειξα ποτέ στο παιχνίδι υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά και σίγουρα αν το βλέπεις έτσι είναι δικό σου θέμα..Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου, καλή τύχη και σε σένα!
Χαμός λέμε!!!

ΠΗΓΗ: Lifenewscy.com

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το