Θα πήγαινες για δείπνο σε …naked restaurant;

Θα πήγαινες για δείπνο σε …naked restaurant;

Τις πόρτες του ανοίγει το εστιατόριο γυμνιστών στην βρετανική πρωτεύουσα, oι πελάτες θα μπορούν από τον ερχόμενο Ιούνιο να τρώνε γυμνοί αν το επιθυμούν. Ονομάζεται The Bunyadi, βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, σε τοποθεσία που παραμενεi άγνωστη.

Συγκεκριμένα, Οι πελάτες όταν θα περνούν την πόρτα της εισόδου θα μπαίνουν σε έναν χώρο όπου θα μπορούν να γδύνονται και θα περνούν στην αίθουσα ντυμένοι με μια ρόμπα. Αν το επιθυμούν, θα μπορούν να το βγάζουν στη διάρκεια του γεύματος. Παραβάν από μπαμπού θα χωρίζουν τα τραπέζια ώστε οι πελάτες να νοιώθουν άνετα.

Όλα αυτά στο Λονδίνο, τι θα γίνονταν όμως εάν αυτό συνέβαινε στη Ελλάδα; Καλώς ή κακώς στον Έλληνα αρέσει να.. «κοιτάει από την κλειδαρότρυπα». Θα μπορούσε να φάει ο γείτονας σου γυμνός σε ένα τραπέζι και να μην μπεις στη διαδικασία να τον κοιτάξεις; Μόνο και μόνο από περιέργεια θα τον κοιτάξεις, θα τον σχολιάσεις και ίσως… να τον κοροϊδέψει.

Φαντάσου να είσαι με την κοπέλα σου και διπλά να τρώει ο πρώην της, μπορεί να υπάρχει παραβάν και μην τον βλέπει αυτή ή εσύ αλλά στην σκέψη και μόνο, πώς θα ένοιωθες; Θα ήσουν άνετος ή δεν θα κατέβαινε μπουκιά;

Το πιθανότερο είναι στην Ελλάδα κάτι ανάλογο να εβγάζε έξω από τα ρούχα του… τον κόσμο, αλλά όχι κυριολεκτικά όπως στο Λονδίνο αλλά να ξεκινούσαν οι πορείες και οι διαδηλώσεις στο κέντρο από θρησκευόμενους που θα ήταν εξοργισμένοι από μια τέτοια κίνηση.

Όλο το story είναι να ζήσεις μια πραγματική εμπειρία απελευθέρωσης! Θα μπορούσες όμως;

Η απάντηση σε αυτό ερώτημα είναι καθαρά προσωπική κατά πόσο ο κάθε άνθρωπος νιώθει άνετα και ακομπλεξάριστα με τον εαυτό του και το σώμα του.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες γιατί η γυναίκα (κυρίως) πάντα αργεί στο ραντεβού;
Πολλοί άνθρωποι έχουν συνήθεια να αργούν στα ραντεβού τους, όμως το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα συχνό στις γυναίκες.