Μάθε ποιος είναι ο «πονοκέφαλος» των οργανωτών του γάμου Σαββίδη!

Μάθε ποιος είναι ο «πονοκέφαλος» των οργανωτών του γάμου Σαββίδη!

Οι προετοιμασίες για τον γάμο των εκατομμυρίων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σε μια εβδομάδα κορυφώνονται αλλά ένας είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος των διοργανωτών αλλά και της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ο «πονοκέφαλος», είναι που θα παρκάρουν οι χιλιάδες καλεσμένων που θα φτάσουν στο Κυβερνείο, στο παλατάκι δηλαδή της Θεσσαλονίκης. Το Activeman ερεύνησε και δες τι ανακάλυψε.

Ο λόγος φυσικά είναι για τον γάμο του ιού Σαββίδη, του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, που όπως είχε αποκαλύψει το Activeman θα γίνει στο Κυβερνείο, το παλατάκι δηλαδή της Θεσσαλονίκη στο Καραμπουρνάκι. Ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο μοναδικός άντρας της Θεσσαλονίκης (και ίσως όλης της Ελλάδας) που θα παντρευτεί σε έναν γάμο αξίας εκατομμυρίων ευρώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Κυβερνείου έφτασε το 1,5 εκ. ευρώ!

Ωστόσο ο πονοκέφαλος των οργανωτών και της Τροχαίας Θεσσαλονίκης είναι που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους οι χιλιάδες καλεσμένοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Τροχαία δεν έχει ενημερωθεί για τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν προσκληθεί και για τα οποία απαιτείται ξεχωριστή αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες για στάθμευση θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος «αναφοράς» του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, εκεί δηλαδή που γίνονται οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμαριάς. Μάλιστα το πρωί της περασμένης Κυριακής έγινε μια σύσκεψη των υπευθύνων ασφαλείας που θα συντονίζουν το …πάρκιγκ και μάλιστα θα κρατούν και τα κλειδιά των αυτοκινήτων, όπως συμβαίνει με τους παρκαδόρους στα κέντρα διασκέδασης.

Ο χώρος αυτός βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το Κυβερνείο κάτι που σημαίνει ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να περπατήσουν αρκετά και μέσα στο Κόδρα και επί του δρόμου, της Σοφούλη δηλαδή, που πιθανόν θα κλείσει!

Το Activeman ρώτησε τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, τι μέτρα πρόκειται να πάρει και η απάντηση ήταν σύντομη: «Είναι ακόμα νωρίς» μας είπαν.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει σχεδιαστεί το πώς θα συρρεύσουν τα εκατοντάδες αυτοκίνητα των προσκεκλημένων.

Το πιθανότερο είναι ότι ο δρόμος μπροστά από το παλατάκι θα κλείσει, η Σοφούλη δηλαδή και η κυκλοφορία θα εκτραπεί από την οδό Παπάγου ή την Κερασούντος. Εκεί, επί της Σοφούλη αναμένεται να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα των επισήμων, ενώ τα υπόλοιπα θα οδηγηθούν στο Κόδρα.

Μάλιστα οι προετοιμασίες είναι τόσο λεπτομερείς, που ο Δήμος Καλαμαριάς, μέσα σε μια μέρα ξήλωσε το αυτοσχέδιο κυνοκομείο με τα 30 και πλέον άγρια σκυλιά που μάλιστα πριν από ένα χρόνο είχαν επιτεθεί και τραυμάτισαν σοβαρά ένα περαστικό, ενώ είχαν αναφερθεί και πολλές άλλες επιθέσεις. Έτσι ξαφνικά ο Δήμος Καλαμαριάς βρήκε λύση στο πρόβλημα και σε μια μέρα το κυνοκομείο εξαφανίστηκε, αφού θα αποτελούσε πρόβλημα, καθώς βρίσκεται δίπλα από τον χώρο στάθμευσης.

Μέσα στους κήπους του Κυβερνείου οι εργασίες δείχνουν να ολοκληρώνονται. Η μεγάλη σκηνή που θα τραγουδήσει ο Λευτέρης Πανταζής και όπως μάθαμε και ο Αντώνης Ρέμος, είναι σχεδόν έτοιμη. Στην είσοδο του Κυβερνείου έχει στηθεί μια προκατασκευασμένη αψίδα , ενώ έχουν γίνει και άλλες παρεμβάσεις που δεν είναι ορατές από τον δρόμο, καθώς οι υπεύθυνοι φρόντισαν να κλείσουν με τάβλες περιμετρικά τον χώρο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...