Το νέο videoclip της εκρηκτικής Χριστίνας Καλέση (Video)

Το νέο videoclip της εκρηκτικής Χριστίνας Καλέση (Video)

Είναι ένα πολύ ζωντανό και χαρούμενο τραγούδι που συνοδεύεται με ένα δροσερό βίντεοκλιπ! Η εκρηκτική Χριστίνα Καλέση κυκλοφόρησε τη νέα της δουλειά.

Η Χριστίνα Κελέση μεγάλωσε στο Βόλο. Γεννημένη στις 23/6 ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Από μικρή λάτρευε τον χορό και την μουσική. Μετά τις σπουδές της στην Αισθητική και παράλληλα με την εργασία της, μετά από την παρότρυνση των φίλων της, ασχολήθηκε επαγγελματικα με το τραγούδι.

Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής, με δύο αξιόλογες ερμηνεύτριες την Νίνα Λοτσάρη και την Λία Βίσση, βελτιώνοντας την τεχνική της και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού, με την Εφη Αδειλίνη στο Ελληνικό Ωδείο Αμαρουσίου.

Λατρεύει όλα τα είδη μουσικής, τόσο στο Ελληνικό όσο και στο ξένο ρεπερτόριο.

Σταθμός στη μουσική της πορεία, αποτελεί η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μπάση και την Λένα Αλκαίου στο "Χάραμα" Καισαριανής, όπως επίσης και η συνεργασία της με την μοναδική Χαρούλα Λαμπράκη και τον Δημήτρη Τσαουσάκη στη "Στοά Αθανάτων"

Μουσική : Διονύσης Σταματόπουλος - Δημήτρης "Funkyfly" Σταματίου Στίχοι : Χριστίνα Κελέση Σκηνοθεσία : Ted Ζωγράφος Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου Ενορχήστρωση/Προγραμματισμός : Διονύσης Σταματόπουλος - Δημήτρης "Funkyfly" Σταματίου Μίξη/Mastering : Μιχάλης Παπαθανασίου Οργάνωση παραγωγής video: Minus2 productions Hair Styling : Δήμητρα Παπαχρόνη Styling : Dress2Undress Κυκλοφορεί από την Selenium Records © 2016 με διανομή Spicy

Σύντομα διαθέσιμο και στα Digital Stores

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...