Αυτός είναι ο ρέμπελος των Ανιέλλι

Αυτός είναι ο ρέμπελος των Ανιέλλι

Αν ζούσε ο ιδρυτής της FIAT σίγουρα θα τον πατούσε με ένα από τα αυτοκίνητα της εταιρίας του. Ο Λάπο Έλκαν, που είναι εγγονός του Τζιάνι Ανιέλλι και πρώην ιδιοκτήτη του ομίλου FIAT, όπως είναι φυσικό ζει μια πλούσια και ρέμπελη ζωή.

Τόσο πλούσια που σκηνοθέτησε μέχρι και την απαγωγή του για να πάρει μερικά χιλιάρικα περισσότερα. Μάλιστα ο διάσημος και ρέμπελος εγγονός πήρε και άφεση από την οικογένεια Ανιέλλι που όμως δεν τήρησε όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας La Repubblica

Ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να οργανώσει τη δική του απαγωγή στη Νέα Υόρκη, για να αποσπάσει 10.000 ευρώ από την οικογένειά του.

Ο Έλκαν είναι επιχειρηματίας και 39 ετών. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται αμερικάνικες εφημερίδες, φέρεται να είχε ανάγκη τα χρήματα, επειδή τα είχε ξοδέψει όλα τα λεφτά του σε πάρτι δύο ημερών με ιερόδουλες στο Mανχάταν, συνοδεία άφθονου αλκοόλ και κοκαΐνης, μαζί με έναν νεότερο συνοδό πολυτελείας.

Κατά τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στα οποία αναφέρεται η εφημερίδα, ο Έλκαν έπρεπε να επιστρέψει χρήματα στις ιερόδουλες, οι οποίες φέρεται να είχαν αγοράσει ναρκωτικά. Και για τον λόγο αυτόν ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι ήταν στα χέρια μιας γυναίκας που του είχε στερήσει την ελευθερία και θα του έκανε κακό, αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Η οικογένεια του Λάπο Έλκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, αποτάθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για απαγωγή-μαϊμού.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας, όμως, μπορεί να κριθεί για την πράξη του αυτή από την αμερικανική Δικαιοσύνη, αφού, όπως γράφει η La Repubblica, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να του παραδόθηκε δικαστική κλήση σε απολογία.

Το 2005, ο Λάπο Έλκαν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και σώθηκε χάρη στη μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο Τορίνο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...