«Ξέφρενο πάρτι γυναικών», μια κωμωδία παραλόγου!

«Ξέφρενο πάρτι γυναικών», μια κωμωδία παραλόγου!

Σε εφιάλτη μετατρέπεται το σαββατοκύριακο που αποφασίζουν να περάσουν μαζί πέντε στενές φίλες.

Οι παλιές συμφοιτήτριες, δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο, συναντώνται ενόψει του γάμου της μίας. Το ξέφρενο πάρτι πέρνει άσχημη τροπή όταν κατά λάθος σκοτώνουν έναν στρίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:Μεγάλο ή μικρό στήθος προτιμάς στις γυναίκες;

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας ΣκάρλετΓιόχανσον μίλησε για την ταινία:

«Πρόκειται για μια κωμωδία παραλόγου. Η γυναικεία ομάδα είναι καταπληκτική και πιστεύω πως παίζουν οι πιο αστείες γυναίκες. Οι συναριογράφοι μας έγραψαν αστεία όχι για άντρες ή για γυναίκες αλλά για ανθρώπους. Είνα μια ταινία που θα αρέσει στον αδελφό μου, όσο και στις φίλες μου».

Εκτός από την ΣκάρλετΤζόχανσον, παίζουν οι ΖόιΚράβιτζ, ΚέιτΜακίνον, ΚόλτονΧέινς, Τζίλιαν Μπελ, Τάι Μπάρελ και Ντιν Γουίντερς. Στην ταινία έναν μικρό ρόλο έχει και η ΝτέμιΜουρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου το ζήτησαν. Πέρασα πολύ καλά. Είναι φοβερά έξυπνη ταινία, πολύ έξυπνο σενάριο και αυτά που κάναμε στα γυρίσματα ήταν ακόμη πιο αστεία».

Όλα αρχίζουν όταν πέντε νέες γυναίκες αποφασίζουν να διασκεδάσουν πριν το γάμο της μίας. Ένα πτώμα θα τους χαλάσει τα σχέδια, θα τις φέρει όμως πιο κοντά παρά ποτέ.

Η ταινία RoughNights σε σενάριο και σκηνοθεσία των ΠολΝτάουνς και ΛουτσίαΑνιέλο θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου με τον τίτλο «Πάρτι Γυναικών».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...