Δες το σπίτι που πούλησε ο Will Smith για 12 εκ. δολλάρια

Δες το σπίτι που πούλησε ο Will Smith για 12 εκ. δολλάρια

Ένα από τα υπερπολυτελή σπίτια του πούλησε αυτές τις μέρες ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Will Smith, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Χαβάης σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Πρόκειται για το δεύτερο σπίτι που πουλάει η οικογένεια Smith στη Χαβάη για το οποίο πήρε 12 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι «φίλοι» που δεν σε βλέπουν ως φίλο!

Βέβαια το σπίτι αυτό δεν είναι ένα απλό σπίτι αλλά μια πολυτελής, καλά προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα και λίγα μέτρα από μια πριβέ παραλία, έπαυλη, που αποτελείται από δυο οικήματα με 7 μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, 9 μπάνια, δωμάτια για φιλοξενούμενους, μεγάλο καθιστικό, εξωτερική μεγάλη πισίνα με μπαρ, spa και γήπεδο τένις. Η οικογένεια Smith απέκτησε το σπίτι αυτό το 2015 και ερχόταν συχνά εδώ σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η πριβέ παραλία του σπιτιού, στην οποία φτανεις με σκαλοπάτια που βρίσκονται στην άκρη του κήπου, λέγεται Secret Beach και είναι από τις πο ωραίες του νησιού. Από εδώ η οικογένεια ξεκινούσε τις εξορμήσεις της στο νησί και εδώ έκανε διάφορα θαλάσσια σπορ.

Ο 48χρονος Will Smith και η 45χρονη σύζυγός του Jada Pinkett Smith είχαν πουλήσει το 2011 άλλο ένα μεγάλο υπερπολυτελές σπίτι τους στη Χαβάη, το οποίο αγόρασε η Ρωσίδα κληρονόμος Ekaterina Rybolovleva έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...