Γυμνός και χρωματισμένος ο Γιώργος Ευρυπίδου υλοποιεί το «The art of colors» και ξεσηκώνει τη Κύπρο!

Γυμνός και χρωματισμένος ο Γιώργος Ευρυπίδου υλοποιεί το «The art of colors» και ξεσηκώνει τη Κύπρο!

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Γιώργου Ευρυπίδου, του γνωστού μοντέλου της Κύπρου, φαίνεται ότι δεν έχουν όρια: “Theartofcolors» μία έκθεση με θέμα τον άνθρωπο ετοιμάζεται και το Activeman.grσου παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Ευριπίδου: Οι γυναίκες με αγαπούν και τις ευχαριστώ!

Το concept είναι μια ιδέα του γνωστού Κύπριου μοντέλου Γιώργου Ευριπίδου και φυσικά ποζάρισε για αυτή με τον φωτογράφο Άγγελο Σχίκκη να υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα του Γιώργου. Φυσικά η συμβολή της make up artist, Χρυστάλας Παναγιώτου ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα, όπως και του στιλίστα Αντριάνο Κοτονιά!

«Θέλω να δείξω μία ένωση σώματος και χρωμάτων, κάτι σαν αφηρημένη τέχνη» εξηγεί ο Γιώργος Ευρυπίδου «Για μένα πολύ καλή επιλογή ήταν ο Άγγελος Σχίκκης που άκουσε το conceptκαι το υλοποίησε με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Νομίζω ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτή την ιδέα»

Για να γίνει αυτό έγιναν αρκετές δοκιμές στο σώμα του Γιώργου, όπως δείχνουν οι backstage φωτογραφίες

Για την υλοποίηση της ιδέας ο Γιώργος ποζάρει γυμνός και βαμμένος με διάφορα χρώματα και σε διάφορες στάσεις: «Πρόκειται για μια διαφορετικότητα στη δουλειά μου. Γενικά μου αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορα πάνω στη φωτογραφία»

Ο Γιώργος Ευριπίδου, έγινε ευρέως γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στα καλλιστεία για την ανάδειξη του MrCyprus. Στο ενεργητικό του έχει πολλές φωτογραφίσεις και πασαρέλες γνωστών εταιριών και είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Κύπρου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...