Τριήμερο World Class Fine Drinking στη Θεσσαλονίκη

Τριήμερο World Class Fine Drinking στη Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη πλούσια σε εξαιρετικές επιλογές, το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως, υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το World Class Fine Drinking Thessaloniki.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 6 μεγάλοι μύθοι των αεροπορικών ταξιδιών

Μέσα σε ένα απολαυστικό 3ήμερο ταξίδι στη γιορτή του finedrinking, 24 μπαρ της πόλης θα εναλλάσσονται μέσα από 8 pop-upbars, τα οποία θα σερβίρουν κάθε μέρα γευστικά και ευφάνταστα perfectserves με βάση τα premiumspirits του ReservePortfolio της Diageo: βότκα KetelOne, τζιν TanquerayNo. Ten, ρούμι Zacapa 23, τεκίλα DonJulio, το blendedουίσκιJohnnieWalkerGoldLabelReserve, την ultra–premiumvodka CIROC, american ουίσκι Βulleit και τα δύο singlemalt ουίσκι Cardhu&Talisker.

Αναλυτικότερα, τα 24 bar που θα φιλοξενηθούν στο Βελλίδειο είναι:

MoiLoungeBar, TheLab, Tribeca, Frankie, MistralSeasideBar, ThePrinceBarsserie, Borddel’eau, Cheval, CinCin, DioconDio, Chilai Speakeasy, Senor, Γορίλας, Paraty&Loft, SaltoBar, Calderon, TheBlueCup Ladoze Apallou, Goldfish, UraniaBar

Η εμπειρία του WorldClassFineDrinkingThessaloniki, όμως δεν σταματά εκεί – επεκτείνεται σε όλη την πόλη μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Οι μοναδικές προτάσεις των 24 κορυφαίων bars με τα perfectserves θα συνεχίσουν το ταξίδι τους και μια εβδομάδα μετά, διαδίδοντας τη φιλοσοφία και την υψηλή τέχνη του finedrinking σε όλες τις γωνίες της πόλης μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Το ταξίδι-θεσμός ενισχύεται και τα exclusiveFineDrinkingmenus θα σας περιμένουν σε καθένα από τα 24 συνεργαζόμενα bar του WorldClassFineDrinking. 15 έως 25 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη μυείται στην τέχνη του καλού ποτού και «αφήνεται» σε μια αποκαλυπτική περιήγηση.

Γενική είσοδος και για τις 3 ημέρες: Στην τιμή των €10 αγοράζετε το βραχιολάκι «World Class Fine Drinking Thessaloniki» στο Βελλίδειο και έχετε πρόσβαση στα pop-upbars και τις 3 ημέρες, 2 μάρκες που σας εξασφαλίζουν 2 perfect serve ποτά (straight, mixed ή cocktail) δικής σας επιλογής και τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα 2 heroserves που συναγωνίζονται σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό ο οποίος θα τρέχει όλο το 3ήμερο και θα αναδείξει στις 18/11 το επίσημο και εκλεκτό serve της Θεσσαλονίκης. Και επειδή το ταξίδι συνεχίζεται ως τις 25 Νοεμβρίου στα 24 bar της πόλης, με το ίδιο βραχιολάκι και την ειδική μάρκα που το συνοδεύει θα μπορείτε να προμηθευτείτε 1 cocktail, το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε σε διαφορετική μέρα από την μέρα που προμηθευτήκατε το βραχιολάκι. Επιπλέον, θα υπάρχουν και προνομιακές τιμές στους ειδικούς καταλόγους που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτές τις μέρες μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Η είσοδος στο χώρο του Βελλιδείου επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ