Αυτό είναι το πιο «in» χρώμα για διαλέξεις μαγιό!

Αυτό είναι το πιο «in» χρώμα για διαλέξεις μαγιό!

Η επιλογή του χρώματος για το μαγιό που θα φορέσεις φέτος είναι βέβαια καθαρά υποκειμενική και έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, από το χρώμα του δέρματος μέχρι και τον σωματότυπο. Ωστόσο για φέτος η τάση που επικρατεί στα χρώματα των μαγιό είναι συγκεκριμένη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες επιλογές των μόδιστρων το μπλε ή το γαλάζιο και οι αποχρώσεις τους είναι τα πιο μοδάτα μαγιό. Ο λόγος ότι το μπλε προκαλεί ένα αίσθημα γαλήνης, πνευματικότητας και δίνει μια εικόνα εμπιστοσύνης, κανονικότητας και τάξης.

Λένε ότι το μπλε της θάλασσας αποπνέει σεβασμό, κύρος, επίπεδο, μόρφωση. Το γαλάζιο, πολύ πιο γλυκό, βγάζει την εικόνα του ονειροπόλου, ενώ το τιρκουάζ παραπέμπει αυθορμήτως στον ποικιλοτρόπως μουσκεμένο.

Προσοχή όμως όταν διαλέγεις το μαγιό, θα πρέπει να αποφύγεις τις κακογουστιές.

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να υπολογίζουμε τον χρωματισμό του δέρματός μας σε σχέση με το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας.
Αν μαυρίζεις εύκολα να διαλέξεις μια απόχρωση του μπλε που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών και των ματιών σου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.