Φόρα μοδάτα τη βερμούδα σου!

Φόρα μοδάτα τη βερμούδα σου!

Η βερμούδα είναι πιο διαδεδομένο ρούχο του καλοκαιριού και είναι φυσιολογικό. Ωστόσο για να είσαι μέσα στη μόδα θα πρέπει να προσέξεις μερικές λεπτομέρειες, αν και η βερμούδα ουσιαστικά είναι είδος …διαχρονικό!

Το αν φοράς μια μοδάτη φετινή βερμούδα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά από το να φοράς την περσινή ή την προπέρσινη, αρκεί να μην είναι πολύ εξεζητημένη και τι εννοούμε με αυτό. Κατά καιρούς οι σχεδιαστές μόδας βγάζουν κομμάτια που είναι κάπως, γίνονται της μόδας, αλλά την επόμενη χρονιά δεν μπορείς να τα φορέσεις γιατί πολύ απλά η μόδα έχει …φύγει.

Αν δεν έχεις κάνει το λάθος να αγοράσεις τέτοια βερμούδα, τότε δεν έχει σημασία αν θα φοράς την προπέρινη που έχει πλάγιες τσέπες και ήταν στη μόδα τότε.
Βέβαια καλό θα ήταν να την αποφύγεις, αλλά και πάλι πολλοί θα το δουν και λίγοι θα το καταλάβουν.

Φέτος της μόδας είναι οι μονόχρωμες βερμούδες σε έντονα χρώματα, όπως και οι τζίν. Ενώ οι καρό έχουν γίνει από καιρό παρελθόν και καλύτερα να τις ξεχάσεις.
Απλά φρόντισε να φοράς μια βερμούδα ανάλογα με τον σωματότυπο σου. Αν για παράδειγμα είσαι 1.65 η βερμούδα που πάει κάτω από το γόνατο θα σε δείχνει ακόμα πιο κοντό. Προτίμησε λοιπόν μια βερμούδα αρκετά πάνω από το γόνατο.

Αν είσαι πάνω από 180 τότε οι περισσότερες βερμούδες σου ταιριάζουν. Αλλά προσοχή, το μήκος της βερμούδας θα πρέπει να φτάνει το πολύ μέχρι το μισό μήκος του ποδιού μέχρι το γόνατο.

Η βερμούδα γενικά φοριέται για μεσημέρι με ένα μπλουζάκι ή για βράδυ με ένα πουκάμισο. Πρόσεξε όμως τον συνδυασμό των χρωμάτων. Το καλό θα είναι να μην κάνουν αντίθεση!

Μην μπερδεύεις ποτέ τις αθλητικές βερμούδες ή εκείνες που είναι για την παραλία. Δεν κάνουν για μια βραδινή έξοδο, ούτε για μία πιο ….επίσημη βόλτα

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα