Τελικά τα ακριβά ή τα φτηνά εσώρουχα είναι τα καλύτερα;

Τελικά τα ακριβά ή τα φτηνά εσώρουχα είναι τα καλύτερα;

Η κρίση έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, περί ακριβών αγορών και έτσι αναγκαστικά κατέληξαν σε πιο φτηνές λύσεις, αγνοώντας αν το όνομα του εσωρούχου που διακρίνεται μέσα από το παντελόνι, είναι φιρμάτο! Η άποψη που κυριαρχεί ωστόσο είναι αυτή που λέει, ότι δώσεις παίρνεις! Είναι όμως έτσι;

Τελικά φαίνεται ότι τα φθηνά εσώρουχα αποδείχθηκαν πιο ανθεκτικά και φυσικά πιο προσιτά από τα φιρμάτα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγόρασαν εσώρουχα από προσφορές του σούπερ μάρκετ και έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι.

Αυτό το γεγονός έχει προβληματίσει τις μεγάλες εταιρίες φιρμάτων εσωρούχων που προσπαθούν να εξηγήσουν ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούν είναι καλύτερα και πιο υγιεινά και άλλα τέτοια, που φαίνεται ότι δεν πείθουν τον πολύ κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι η κρίση που οδήγησε σε έλλειψη χρημάτων, δεν αφήνει πολλά περιθώρια και έτσι οι καταναλωτές ανακάλυψαν τα φθηνά εσώρουχα. Από την άλλη οι μεγάλες φιρμάτες εταιρίες έχουν μέχρι και 300% σε κάθε ρούχο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατεβάσουν τις τιμές τους.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι οι μικρές εταιρίες έχουν τελειοποιήσει και τις γραμμές των εσωρούχων και την ποιότητα προσπαθώντας να καταλάβουν θέση στην αγορά.
Ας μην ξεχνάμε ότι ένας άνδρας δεν αλλάζει εσώρουχα όπως μια γυναίκα, δηλαδή κάθε τρεις και λίγο! Λογικά θα έλεγε κάποιος ότι έχει χρήματα να αγοράσει ένα φιρμάτο εσώρουχο που είναι και ποιοτικά καλύτερο, όπως ισχυρίζονται οι κατασκευαστές. Ωστόσο η βελτίωση της ποιότητας των φθηνών εσωρούχων, έκανε τους καταναλωτές να το σκεφτούν καλύτερα και να εξοικονομήσουν χρήματα.

Βέβαια αν δεν είσαι κανένας που υπολογίζει πολύ ότι η γκόμενα θα εντυπωσιαστεί την ώρα του γδυσίματος από τη φίρμα του εσωρούχου, τότε είναι καλύτερο να μείνεις στα φθηνά εσώρουχα. Άλλωστε καμιά δεν κοιτάει στην αρχή της ερωτικής πράξης αν φοράς φίρμα ή κάποια μάρκα Mitsos Underwear…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ