Το χειμωνιάτικο φετίχ της κοντής κάλτσας

Το  χειμωνιάτικο φετίχ της κοντής κάλτσας

Το καλοκαίρι η κοντή κάλτσα, άσπρη ή μαύρη ή ότι άλλο χρώμα, είναι δροσερή! Τον χειμώνα όμως, ενώ οι πολλοί φορούν αθλητικές μακριές κάλτσες ή ακόμα και μάλλινες κάποιοι συνεχίζουν να προτιμούν τις κοντές! Είναι η μόδα που συνεχίσετε και τον χειμώνα ή μήπως δεν έχουν …χρήματα να πάρουν μακριές κάλτσες ή μήπως είναι απλά ένα φετίχ;

Και το φετίχ δεν είναι μόνο στη θέα των γυναικείων ποδιών. Είναι που ορισμένοι θέλουν να αναδεικνύουν ένα γυμνό σημείο του κορμιού τους, έστω και αν αυτό είναι ο αστράγαλος κάτω από το ρεβέρ ενός τζιν παντελονιού. Αυτό μάλιστα το κατάλαβαν και οι μόδιστροι και έχουν …ψηλώσει αρκετά τα παντελόνια, σε στιλ φόρμας με λάστιχα, έτσι ώστε να είναι απολύτως ορατοί οι αστράγαλοι και φυσικά οι κοντές κάλτσες. Γιατί μάτι δεν παίρνουμε μόνο εμείς τους γυναικείους αστραγάλους, αλλά και οι γυναίκες τους δικούς μας και αυτό το γνωρίζουν πολλοί άντρες που προτιμούν μέσα στο καταχείμωνο να φορούν κοντές κάλτσες, ενώ από πάνω είναι ντυμένοι σαν …κρεμμύδια!

Μάλιστα κάποιοι μηχανόβιοι προτιμούν τις κοντές κάλτσες και τον χειμώνα. Ο λόγος είναι απλός και ευνόητος, πάντως όχι γιατί δεν κρυώνουν!!!

Πριν από πολλά χρόνια η Μαντόνα αποκάλυψε πως «τα παπούτσια είναι καλύτερα από το σεξ, γιατί κρατάνε περισσότερο» είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Αυτή η δήλωση έγινε αντικείμενο έρευνας στο πανεπιστήμιο της Mπολόνια που τελικά την επιβεβαίωσε αφού αποκάλυψε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εμπνέονται σεξουαλικά από τα πόδια!

Τα πόδια προκαλούν την μεγαλύτερη έλξη σε ποσοστό που αγγίζει το 47%. Τα παπούτσια, οι μπότες και οι κάλτσες έρχονται πρώτα στη λίστα των φετίχ σε ποσοστό που αγγίζει το 64%.

Ακολουθεί ένα ποσοστό που φτάνει μόλις το 12% το οποίο αναφέρει ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα και ένα ποσοστό το 5% με τους μυς του σώματος.
Όπως τεκμηριώθηκε από την έρευνα στην οποία μετείχαν 150.000 άνθρωποι από όλα τα μέρη του σώματος εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη και διέγερση είναι τα άκρα και τα δάχτυλα των ποδιών σε ποσοστό που αγγίζει το 47%.

Η ίδια έρευνα έδειξε πως όταν πρόκειται για αντικείμενα που έχουν σχέση με το σώμα, τα παπούτσια, οι μπότες, οι κάλτσες κι οποιοδήποτε άλλο είδος υπόδησης κατατάσσονται πρώτα στη λίστα των φετίχ με π «Tα πόδια και τα αντικείμενα που σχετίζονται με τα πόδια ήταν η κατηγορία με τις περισσότερες προτιμήσεις» υπογράμμισαν οι ερευνητές της έρευνας.

Η ίδια έρευνα έδειξε πως ένα ποσοοστό που αγγίζει το 12% δηλώνει ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα, ένα 9% με τα παλτά ή κάθε είδους πανωφόρια, με τα σωματικά υγρά ή κάποιους συγκεκριμένους σωματότυπους.

Ωστόσο μόλις 7% των ερωτηθέντων ερεθίζονται σεξουαλικά απ τα μαλλιά του ή της παρτενέρ τους, 5% από τους μυς του σώματος και 4% από τα γεννητικά όργανα και κάποιες παρεμβάσεις στο σώμα, όπως τατουάζ σε ποσοστό 64%.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα