Το στιλ στο σπίτι και η διήγηση του …πιτσαδόρου!

Το στιλ στο σπίτι και η διήγηση του …πιτσαδόρου!

Αν έχεις στιλ έξω, λογικά θα πρέπει να έχεις και στο σπίτι… Αν δεν έχεις, αυτό είναι …πρόβλημα. Μήπως είσαι από εκείνους που ντύνονται, όπως νάναι όταν βρίσκονται στο σπίτι τους; Βέβαια, στο σπίτι βάζουμε χαλαρά ρούχα, φόρμες, μπλουζάκια, πυτζάμες ενώ κάποιοι κυκλοφορούν με το εσώρουχο, χειμώνα καλοκαίρι.

Το να φοράς στο σπίτι σου ότι πιο ξεσκισμένο υπάρχει ή πυτζάμες με καρδούλες και γενικά τέτοια πράγματα είναι ότι το χειρότερο. Θα μας πεις βέβαια ότι έτσι αισθάνεσαι άνετα. Όμως άνετα μπορείς αν αισθανθείς και με κάτι πιο στιλάτο και όχι μόνο με την ξεσκισμένη παλιά φόρμα ή το παντελόνι της πυτζάμας που σου χάρισε κάποτε μια γκόμενα!

Σκέψου πολύ απλά. Από το να βγεις στο μπαλκόνι και να σε δούνε οι γείτονες, μέχρι και να σε δει ο πιτσαδόρος, όταν παραλαμβάνεις την πίτσα που παρήγγειλες. Βέβαια θα πεις και πάλι… «ε, και τι έγινε…»

Δεν είναι όμως έτσι γιατί σίγουρα δεν θέλεις να σε συζητάνε και μάλιστα άγνωστοι. Για παράδειγμα ένας πιτσαδόρος έλεγε στους συναδέλφους του την εξής ιστορία. Πώς πήγε σε ένα σπίτι την παραγγελία και άνοιξε η γυναίκα με τα εσώρουχα. Είπε πως ήταν πανέμορφη και είπε ότι έπαθε πλάκα που την είδε. Είπε ακόμα ότι στο βάθος του σπιτιού διακρίνονταν ο σύζυγος που φορούσε ένα μποξερακι.

Ο πιτσαδόρος επεσήμανε ότι τόσο η γυναίκα, όσο και ο άντρας συνέθεταν ένα πολύ ωραίο και κομψό, έστω με τα εσώρουχα ζευγάρι.

Σκέψου λοιπόν ο πιτσαδόρος να έλεγε ακριβώς τα αντίθετα.

Επομένως αν έχεις στιλ έξω, τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις και στο σπίτι σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και ούτε ποια μάτια μπορεί να σε δούνε και να σε σχολιάσουν!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ