Γιατί διάλεξες το εσώρουχο που φοράς;

Γιατί διάλεξες το εσώρουχο που φοράς;

Σηκώθηκες το πρωί βιαστικά, ετοίμασες πρωινό, έκανες ένα ντους, περιποιήθηκες τον εαυτό σου, άνοιξες το συρτάρι με τα εσώρουχα, πήρες ένα και το φόρεσες! Αν δεν είσαι από εκείνους που φοράνε μόνο μαύρα ή μόνο άσπρα εσώρουχα, αναρωτήθηκες γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο εσώρουχο;

Σε αυτό το ερώτημα θα μπορούσες να απαντήσεις ότι το εσώρουχο είναι προσωπική υπόθεση και αφορά μόνο εσένα. Όμως δεν είναι έτσι ακριβώς! Η επιλογή εσωρούχων, είναι πολύ σημαντική ειδικά για έναν άνδρα και κυρίως για αυτόν που είναι εργένης, αφού δεν ξέρει πότε θα μείνει …μόνο με το εσώρουχο!

Η επιλογή του εσωρούχου αντικατοπτρίζει και ένα μέρος του χαρακτήρα σου, όταν βέβαια φτάσει στο σημείο του ερωτικού γδυσίματος! Βέβαια η επιλογή εσωρούχων έχει να κάνει και με την άνεση. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να φορέσουν μποξεράκια, στενά ή φαρδιά, αφού μαζεύουν κάτω από το παντελόνι και ενοχλούν. Έτσι επιλέγουν τα σλιπ.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η ιατρική, που σε πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι τα στενά εσώρουχα είναι υπεύθυνα για την υπογονιμότητα του άνδρα,

Όπως και να έχει, τα εσώρουχα αποτελούν ίσως το σημαντικότερο ρούχο για τον άνδρα, αφού έχει να κάνει και με την άνεση, αλλά και την αυτοπεποίθηση του, απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Μάλιστα η μόδα των τελευταίων χρόνων , στα παντελόνια τζιν, ακόμα και στις βερμούδες, αφήνει να διαφανεί το πάνω μέρος του εσώρουχου. Έτσι λοιπόν πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν επώνυμες φίρμες, για να …διακρίνεται…

Μάρκες και τύποι εσωρούχων υπάρχουν χιλιάδες ανά τον κόσμο. Εσώρουχα για όλα τα γούστα, απλά έως και extreme ερωτικά. Επιλέξαμε ορισμένους τύπους εσωρούχων για να σας διευκολύνουμε στις επιλογές σας.

Ακόμα και το χρώμα του εσωρούχου έχει σημασία και αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου: Τα χρώματα έχουν την ικανότητα να προκαλούν συνειρμούς, είτε χάρη σε εγγραφές που υπάρχουν μέσα μας είτε εκφράζοντας τα συναισθήματα, τη διάθεση, την αισθητική μας, αλλά και κοινωνικούς συμβολισμούς. Και μιλάμε πάντα για μονόχρωμα ή το πολύ δίχρωμα εσώρουχα με ένα από τα χρώματα να είναι κυρίαρχο!

Tο κόκκινο, μας κάνει να νιώθουμε σέξι, δυναμικοί και επιτυχημένοι, που ταιριάζει παντού.

Tο λευκό εκφράζει την αγνότητα, την προστασία και την καθαρότητα και είναι ένα χρώμα που συνήθως αρέσει στις γυναίκες αφού υποδηλώνει καθαρό άντρα.

Tο μαύρο εκφράζει, σοβαρότητα και την επισημότητα και αποτελεί τη εύκολη χρωματική λύση!

Tο πορτοκαλί, είναι για όσους θέλουν να φαίνονται φιλικοί, ζεστοί και ευχάριστοι.

Tο κίτρινο, για όσους υποσυνείδητα θέλουν να αποδεικνύουν την πνευματικότητα και τη σπιρτάδα του μυαλού μας.

Tο πράσινο είναι το χρώμα που ταιριάζει σε μια χαλαρή ημέρα διακοπών, είναι σύμβολο γονιμότητας αλλά και ευημερίας.

Tο μπλε θα δώσει την εντύπωση ότι είμαστε πιστοί και άξιοι εμπιστοσύνης.

Tο μοβ, προσδίδει μυστήριο, οπότε είναι καλή επιλογή σε ένα ερωτικό ραντεβού και προδίδει εκτός από το χαρακτηριστικό της πολυτέλειας, την εντύπωση του ψεύτικου και του τεχνητού.

Tο καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα. Όταν το επιλέγουμε, φαινόμαστε σταθεροί και συνεργάσιμοι.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα