Το …έξυπνο ντύσιμο για κλάμπιγκ τις κρύες νύχτες!

Το …έξυπνο ντύσιμο για κλάμπιγκ τις κρύες νύχτες!

Ο καιρός είναι κρύος, οι θερμοκρασία βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα και εσύ θέλεις να βγεις για κλάμπιγκ! Τι φοράς; Σίγουρα θα σκεφτείς βαριά και ζεστά ρούχα, όμως τι θα κάνεις στη συνέχεια της βραδιάς ντυμένος σαν …κρεμμύδι; Δες λοιπόν πως μπορείς να ντυθείς …έξυπνα ώστε να μην κρυώσεις, αλλά ούτε να ιδρώσεις!

Σε όποιο μαγαζί και να πας το βέβαιο είναι ότι θα έχει ζέστη. Αν πας πρώτα για φαγητό, η ταβέρνα θα έχει ζέστη, όπως και ζέστη θα έχει και στο κλάμπ, και ειδικά στο κλάμπ, όπου θα χορέψεις και εκεί τα πολλά ρούχα είναι πρόβλημα!

Σίγουρα θα έχεις δει κάποιους να βγάζουν και να βγάζουν ιδρωμένα ρούχα, όταν η διασκέδαση ανάβει και το πρόσωπο κοκκινίζει από τον χορό και το μπόλικο αλκοόλ.

Το πιθανότερο μέσο για την έξοδο σου είναι το αυτοκίνητο ή το ταξί. Επομένως, δεν πρόκειται να εκτεθείς, παρά μόνο λίγα λεπτά στη παγωμένη νύχτα. Τι φοράς λοιπόν;

Σίγουρα ένα χοντρό πανωφόρι, παλτό ή μπουφάν. Και από μέσα μια μακρυμάνικη μακό μπλούζα και ίσως μια αμάνικη φανέλα. Μέχρι εκεί είσαι καλά. Στο μαγαζί θα έχεις να βγάλεις μόνο το μπουφάν ή το παλτό, κάτι που βολεύεται εύκολα. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα ιδρώσεις, αλλά ούτε και θα κρυώσεις, αφού σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει ζέστη.

Απέφυγε τα μάλλινα και τα φούτερ. Γενικώς απέφυγε τα πολλά ρούχα που θα σε ταλαιπωρήσουν. Το χειρότερο είναι να βγεις στο κρύο ιδρωμένος και τότε το κρύωμα το έχεις σίγουρο, όσα ρούχα και αν φοράς!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.