Να γιατί τα ελαστικά τζιν δεν σε βοηθούν να χτίσεις 6packs!!!

Να γιατί τα ελαστικά τζιν δεν σε βοηθούν να χτίσεις 6packs!!!

Τα τζίν παντελόνια που είναι κατασκευασμένα από ελαστικό ύφασμα, μπορεί να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σου, αλλά μάλλον δεν συμβάλουν στο χάσιμο των κιλών και τον σχηματισμό των κοιλιακών σου.

Τα τζιν παντελόνια με το ελαστικό ύφασμα, είναι κατασκευασμένα για να προσαρμόζονται στο σώμα σου, μέχρι κάποιο σημείο βέβαια, τόσο όσο να σε παραπλανήσει. Έτσι αν βάλεις κιλά δεν πρόκειται εύκολα να το καταλάβεις, αφού το παντελόνι θα κλείνει κανονικά στη μέση.

Όμως ακόμα και να το καταλάβεις, τότε το πιθανότερο είναι να πεις απλά ότι …φούσκωσες και μετέπειτα να το ξεχάσεις, αφού θα συνεχίσεις να κινείσαι με άνεση.

Βασικό όλο είναι θέμα ψυχολογίας, αφού κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν με ένα παντελόνι φτιαγμένο από κλασσικό ύφασμα για τον απλούστατο λόγο, ότι θα σε πίεζε πολύ στη μέση, όταν επιχειρούσες να το φορέσεις. Με δυο λόγια δεν θα κούμπωνε εύκολα. Έτσι, από τη μια θα σε ...ζόριζε και από την άλλη υποσυνείδητα θα σε άγχωνε για τα περισσότερα κιλά σου, κάνοντας σε να σκεφτείς ότι… έβαλες κιλά και πρέπει να τα χάσεις.

Τα παντελόνια με ελαστικό ύφασμα, είναι βολικά και τονίζουν σωστά τα μέρη του κορμιού σου που …παρατηρούν οι γυναίκες. Όμως θέλουν προσοχή αφού μπορείς εύκολα να αποπροσανατολιστείς στο θέμα του 6puck και γενικά του χασίματος κιλών!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.