Μάθε ποια είναι τα 5 πιο διαχρονικά ρούχα που μπορείς να φοράς πάντα!

Μάθε ποια είναι τα 5 πιο διαχρονικά ρούχα που μπορείς να φοράς πάντα!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και η μόδα να εξελίσσεται και να βγαίνουν νέες τάσεις και κάθε λίγο και λιγάκι να χρειάζεται να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας , υπάρχουν μερικά κομμάτια στη συλλογή μας που θα είναι πάντα στη μόδα. Η παρακάτω λίστα έχει διαχρονικά ρούχα που δεν θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. 

1 Jeans
Το τζιν αποτελεί είναι μια safe και σίγουρη επιλογή. Υπάρχουν ωστόσο τα jeans σε διάφορους τόνους του μπλε από το πιο σκούρο μέχρι το πιο ξεβαμμένο και σκισμένο, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

2. Τα σταράκια
Τα σταράκια αποτελούν τάση εδώ και πολλές δεκαετίες και πίστεψε με θα αποτελούν και για τις επόμενες. Μην φοβηθείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι.

3. Φούτερ
Το casual look μας είναι πρακτικό και βολικό στην καθημερινότητα μας. Το φούτερ δεν συνδυάζεται απαραίτητα μόνο με φόρμες αλλά και με τζίν.

4. Σακάκι
Αποτελεί μια καλή… επένδυση, είναι το κομμάτι που λέμε “θα τα βγάλει τα λεφτά του”. Μπορεί να φορεθεί το πρωί στη δουλειά, μέχρι και σε ένα γάμο ή μια επίσημη εκδήλωση.

5. Λευκό και μαύρο πουκάμισο
Είναι ίσως η πιο safe επιλογή από όλες! Συνδυάζεται πολύ εύκολα σχεδόν με όλα τα ρούχα σου και το φοράς σε κάθε στιγμή της μέρας.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ