Το αμείλικτο ερώτημα: Τι φοράω στην βραδινή έξοδο;

Το αμείλικτο ερώτημα: Τι φοράω στην βραδινή έξοδο;

Είναι πολλά απογεύματα Παρασκευής ή βράδια Σαββάτου που κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη απορημένος μη γνωρίζοντας τι θα φορέσεις στη νυκτερινή έξοδο και τις περισσότερες φορές αυτή η απορία γίνεται πιο βασανιστική όταν δεν ξέρεις σε τι μαγαζί θα καταλήξεις.

Επομένως θέλεις ένα ντύσιμο που να ταιριάζει με όλα, ακόμα και αν καταλήξεις το βράδυ σε κάποιο νυκτερινό κέντρο.

Η πιο απλή επιλογή είναι το casual ντύσιμο. Μια επιλογή που ταιριάζει από την ταβέρνα μέχρι και το νυκτερινό κέντρο. Σκέψου ότι αν τελικά ντυθείς κουστουμάτος, λόγω νυκτερινού κέντρου και τελικά καταλήξεις σε μπαράκι, θα είσαι σαν τη μύγα με στο γάλα!

Επομένως το casual προσεγμένο ντύσιμο πάει με όλα.

Θα πρέπει όμως να προσέξεις τα εξής σημεία:

1. Την εφαρμογή

Η πιο σημαντική αισθητική βελτίωση που είναι να φροντίσεις την εφαρμογή των ρούχων πάνω σου. Οι περισσότεροι άντρες φοράνε ρούχα που τους πέφτουν φαρδιά. Πρόσεξε ώστε όλα τα ρούχα σχεδόν να αγκαλιάζουν το σχήμα του σώματός σου χωρίς όμως να είναι τελείως εφαρμοστά, ακόμα και αν έχεις το τέλειο σώμα!

2. Πρόσεξε το «δέσιμο»

Κάποια πουλόβερ είναι στενά ενώ κάποια άλλα είναι φαρδιά και άνετα. Ο εμπειρικός κανόνας επιτάσσει ότι το πάνω και το κάτω μέρος πρέπει να ταιριάζουν. Αν φοράς ένα φαρδύ, ογκώδες και παλιό πουλόβερ, το κάτω μέρος του ντυσίματός σας πρέπει να είναι αντιστοίχου στυλ. Μη συνδυάσεις ένα φαρδύ μάλλινο πουλόβερ με ένα μάλλινο μεταξωτό παντελόνι κοστουμιού. Αντίθετα, μπορείς να συνδυάσεις το πουλόβερ με κάτι άνετο όπως ένα φαρδύ παντελόνι ή τζιν.

3. Μην υποτιμάς τις λεπτομέρεις

Το τελευταίο πράγμα που θα φορέσεις είναι συνήθως το πρώτο που θα παρατηρήσουν οι γύρω σας. Ως εκ τούτου, πρόσεξε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες. Μη συνδυάζεις τυχαία τα κύρια ρούχα με τα αξεσουάρ.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε 5 τρόπους για να διπλασιάσεις τα οφέλη από την προπόνησή σου
Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πώς μπορείς να διπλασιάσεις τα οφέλη σου από την προπόνηση. Σίγουρα μία σωστή διατροφή αλλά και ένα έντονο πρόγραμμα είναι δύο τρόποι γνωστοί και περπατημένοι.